Search Tags for RaiZoeMika

I'm fragile. But I'm strong. Because I am #LupusFighter • Matahari dah tinggi Ai masih dalam selimut lagi Apatah lagi mandi Semuanya terasa sukar arini. Datang pula kakak2 helper Dengan ramah mereka menyapa Nak kemas katil katanyer Tolong tukar cadar dan lipatkan sweater Sambil berborak tirai pula disingkapnyer. Sinar mentari terjah ke muka Ai pun bangun sambil terpisat mata Terasa seperti terbakar pun ada Gara2 kulit sensitif pada cahaya. Ok, cukup la berprosa di pagi hari 》 ai nak mandi • 😁🤣 Day 3. PHKL. #Hospitalised #Warded #Sle #Lupus #LupusFighter #RaiZoeMika #LupusLife #LivingWithLupus #lupuspatient💜 #Lupie #Spoonie #ButYouDontLookSick
Today is my 6th Benlysta Infussion Anniversary 》 Sudah 6 tahun amik treatment ni 》Banyak perubahan • Alhamdulillah • Arini pun is my 2nd day Benlysta Infussion kali ni 》 untuk cycle yang keberapa pun tak tau la 》 lost count dah • 😅 Bangun pagi kaki tak kuat nak pijak lantai 》 macam ade jarum cucuk tapak kaki bila nak jalan • Ok tayah jalan arini 》 Duduk je atas katil • 😅🤣 #Hospitalised #Warded #BenlystaInfusion #Selfie #SelfPhoto #Zoe #Sle #Lupus #LupusFighter #RaiZoeMika #LupusLife #LivingWithLupus #lupuspatient💜 #Lupie #Spoonie #ButYouDontLookSick
Mula2 dah selfie 1× • Pastu cakap kat dia.. kejap2.. ade yang tertinggal 》 ai kuakan sunglass then pakai • Dia gelak & selfie 1× lagi.. Ai tanya dia 》ade tak kawan ko perangai gini..? • Ade! Ko la...!! Hahaa... 》 takpe.. aku sorang je perangai gini, ko pegi mana2 nanti musti ko ingat sama aku. 🤣🤣 Tima kasih ti @zai_zyatie datang visit aku arini • sempat dia snap gambo ai tengah berdiskusi dengan dokto tu. 😁 #Lupus #RaiZoeMika #LupusLife #LivingWithLupus #lupuspatient💜 #Lupie #Spoonie #ButYouDontLookSick