Search Tags for abs

Guten Mittag #fitfam heute steht für mich wieder eine Ganzkörpereinheit auf dem Plan. Allerdings überlege ich gerade noch ob ich wieder einen 2er Split aufnehme oder ob ich doch beim Ganzkörpertraining bleibe, bis ich mir schlüssig bin bleibe ich jedoch beim Ganzkörper 😊 Wie trainiert ihr in der Diät? Mir ist es wichtig den Muskel so oft wie es geht zu beanspruchen, damit die Muskeln bestmöglich erhalten bleiben 👌 Schönen Mittwoch an euch alle und bleibt dran, bald ist schon wieder Wochenende!😊💪💥 #gymtime #gainz #transformation #motivation #workout #getfit #bodybuilding #fitspiration #exercise #IAMPG #stayfocused #weighttraining #shredded #abs #sixpack #muscle #weightloss #aesthetic #squad #cleaneating #nutrition #healthy #fitfood #lifestyle #dreambit #believe #goals
B O N J O U R 😊💪 Séance haut du corps ce matin (Dos/épaules /biceps) Au programme : . 🔽 Tirage verticale en supination 🔽Rowing barre 🔽Tirage horizontale prise serrée 🔽Élévations latérales + Développé haltères 🔽Élévations postérieurs + Élévations frontales 🔽Curl biceps haltères 🔽Curl biceps marteau haltères . . #Shoulders #Back #Biceps ⬇ . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⬇⬇⬇⬇ Follow me on : 🌐 Facebook : Houcine Fitness 🎥 YouTube : Houcine Fitness . . . #FitFam #currentshape #motivation #picoftheday #fitness #fitnessaddict #fitnessmodel #fitnesslifestyle #naturalbodybuilding #bodybuilding #shredded #aesthetic #ripped #abs #muscles #gymlife #hotbody #gym #cardio #dedication #morningmotivation #fitnesslife #fitnessfreak #fitnessjourney #bodyfitness #fitnessinspiration #mensphysique
Kisah cikgu man.. Ada yang tanya saya : Saya senam hari-hari ker...? Jawapan saya : Peringkat awal dulu masa berat masih 128kg saya hanya jaga pemakanan sepenuhnya. Nak bawak badan pun tak larat.... Bila dah start lost 10-20kg dah boleh slow jog, lutut masih sakit tapi kena lawan la...tapi kerja rumah semua saya buat, akemas rumah, vakum, cuci pinggan mangkuk, basuh baju, sidai baju, lipat baju, kemas almari, buang sawang....habis dalam dan luar rumah saya kerjakan asalkan berpeloh...paling saya suka iron baju....semua baju saya iron, anak punya, isteri punya sebab peluh menitik....heheh...best...! Makin lama makin boleh pelbagaikan senaman. Saya start jogging, hiking, kayuh basikal, main aoa saja sukan yang saya boleh join. Main memang saya tak pandai, objektif saya cari peloh jer...saya layan geng futsal, badninton, dodgeball dan macam-macam le.... Bila saya pergi event, jumpa ramai orang yang turun berat dan bila ilmu senaman makin bertambah, saya mula kenal aerobik, HIIT, T25, Body Combat, Insanity, P90X3 dan macam-macam lagi la... Saya memang nak kongsi dengan semua orang...saya banyak perkara nak share....maklumlah perjalanan saya turun 65kg berat badan adalah sesuatu yang di luar kotak pemikiran saya. Saya mampu lakukannya kerana ada kehendak, keazaman dan keinginan yang kuat untuk berubah... Kalau kita nak kita akan cari jalan, kalau kita tak kuat kita akan cari alasan. Kongsikan info saya ni dengan semua orang yang anda sayang. Tak perlu minta izin... . .Coach Syuhada 018 4089311 Hanya 20 SLOT sahaja utk WLC 18. Jgn tunggu saat-saat akhir. Tak sempat nak reply.. #syuhadaamran_1991 #fitness #fitnessmotivation #workoutmotivation #eatclean #gayahidupsihat #healthyeating #lofattah #amyramar #meleTOP #cabaranturunberatbadan #youcanloseweightfromhome #weightlosschallengeonline #abs #londonweightmanagement #bahayaubatkurus #jubah #bellaammara #naelofarhijab #laraaishah