Search Tags for fitforlife

Jumping right over small problems like.. Been implementing HIIT Training at the end of my workouts to change them up a bit and get the heart rate going a lil bit more!! - - NEED New clients . Free training/Tips (Serious Inquires Only ) What do you guys/girls do in your workout to change it up??? Comment below 👇👇👇 #jump #tagsforlikes #nike #blessed #vlogger #youtubers #actionshot #leap #bodybuilding #hiit #train #fitfam #fitforlife #fitness #fitnessgoals #bootygoals #dedicated #tagsforfollow
I don't always bike in the cold, but when I do I wear a tank over long sleeves and a headband under the helmet. Legitimately got called a weirdo by a passing car on this ride. Still haven't figured out if it was due to the fact I biked in the colder, damp NE weather or the attire I chose for the ride. I took it as a compliment though. To be a #triathlete and a @mind.over.matter.athlete I think you have to be willing to be called a weirdo from time to time. Triathlon is a lifestyle not a hobby. So weirdo it is for me 👍 . . . . . #fitness #fit #fitfam #fitforlife #grind #motivation #dedication #triathlon #trilife #tritraining #workout #mentalhealth #breathe #goals #swimbikerun #runner #3athlonlife #tri365 #inspiredtri #teamtri365 #thetrihood #triathlete #overmatterathlete #mmathlete
Summer's only 2 months away and so is cutting season 🙌🏼
1. Kickboxing today was fun! Rasa macam training bebetui nak jadi boxer (bukan seluar katak). Badan katang perlukan konsistensi. 2. Depa tanya, "Awat tak beli buku?" Memang niat ke PBAKL hanya untuk melawat wewajah kesayangan hamba. 3. Thank you, Kak Ibah untuk hadiah birthday! Semoga pintu bilikmu rapuh. #muahciked😘 4. Thank you, Kak @kamaliaramlan untuk buku berserta cenderahati dan tandatangan. Juga kekuih raya dan kek gula hangus. Aku rasa aku yang patut duduk kat meja tu. Malangnya aku bukan penulis. 😂 5. "Kenapa kat luar lagi vogue daripada dalam gambar?" Thank you, Hilmi Loma untuk pujian ikhlas dan buku pertamamu. Nanti sis baca dan review di Goodreads ya! Siap dapat real #muahciked. Lulz! Today was fun tapi rabak. Lega dapat pengsan di surau petang tadi walau tak sampai sejam. Semalam sambung buat kerja lepas training dengan Coach Bryan sampai ke pagi. Sambung kena dera dengan Coach Rickyno pulak. Lalu menapak ke PWTC dengan train dan terus ke office untuk monitor live streaming KJH. Datang mana stamina dan kedrat ini?! Dari Tuhan. Kbye. Nak nap. Semoga tak terlajak tido supaya boleh bangun untuk main besi pepagi esok. Jyeahhh! 💪💪 ⠀ #sishappy #siscuba #fitness #fitforlife #fattofit #itsgymday #itsfunday #weekend #saturday #bff #sisrabak #masihgemuk #masihlapar