Search Tags for hermosa

Cantik kannnn leader #teamEllis pakai lipcreme in code "Nude Thrill" 😍 . Limited Edition Matte Lipcreme by HERMOSA ❤️ . Code: "NUDE THRILL" . 💄 super lawaaaaa! . . ❤ Hydrating ❤ Wudhu friendly ❤ Full coverage ❤ Vit E & Collagen ❤ Long Lasting ❤ Matte Finishing but no dry on lips ❤ Smudge proof! ❤ Vanilla flavor ❤ Conditioning . RM39 each colors . Package of RM110 for 3 matte lipcreme. . Postage: RM8 sm/RM12 ss . 📲Whatsapp Iva 0185748992 . #hermosa #hermosabybelinda #hermosabybelindadamansara #agenthermosa #hermosacleansingwater #hermosaserum #hermosaserum24k #setjerawathermosa #makeupremover #halalproducts #cleanserforacne #hermosapulaupinang #hermosakelantan #hermosashahalam #hermosaipoh #hermosaklcc #hermosajb #teamellssryrzk #hermosadamansara #hermosamattelipcreme #hermosalipcreme #hermosalipmatte
Set Jerawat by Hermosa! . Skincare set jerawat paling unggul sepanjang hidup setakat ni 👍🏻 Paling penting, ORGANIC! . Hermosa Charcoal Soap - RM29 Hermosa Glow Anti-Acne 24k Gold Serum - RM85 Hermosa Cleansing Water - RM45 . Promosi set jerawat (COMBO) RM145 😍 jimat RM14!! . Postage: RM8 sm RM12 ss . 📲PM/Whatsapp 0164659233 untuk order . Wassap to order : www.wasap.my/60164659233 . Or dm us! #pbcagent #pbcagents #honeybeevenom #nafura #shoppinkboxcereal #hermosa #nadrè #hermosa24k #argania #arganiawonder #supertoner #supertoner6in1 #celebrityserum #lipcreme #cleansingwater #organic #charcoalsoap #hydrakit #longwear #magic #magicsponge #rosepeelingjelly #hydraluronicacid #HAgel #whiteheadserum #dolls #temyracle #temyraclesayamesticari
My Favourite Lipcreme from Hermosa ❤ 🌸 Hermosa Cleansing Water 🌸 Hey Dolls! limited Edition lipcreme 🌸 Nude Thrill 🌸 Perfect Nude 🌸 Red Revival 🌸 Belle 🌸 Ginger RM39.00 EACH FOR LIPCREME, 3 FOR RM110.00 . Limited edition lipcreme RM45 HERMOSA cleansing water RM45.00 . For Limited Edition Hermosa Cleansing water RM55 ❤ Whatsapp 👉+60164659233 Wassap to order : www.wasap.my/60164659233 . Or dm us! #pbcagent #pbcagents #honeybeevenom #nafura #shoppinkboxcereal #hermosa #nadrè #hermosa24k #argania #arganiawonder #supertoner #supertoner6in1 #celebrityserum #lipcreme #cleansingwater #organic #charcoalsoap #hydrakit #longwear #magic #magicsponge #rosepeelingjelly #hydraluronicacid #HAgel #whiteheadserum #dolls #temyracle #temyraclesayamesticari
Hello Beauties❤️ Dah pilih lipmatte raya nanti? Hermosa Signature dah keluarkan lagi 2 warna baru tau So sekarang dah ada 5 warna pilihan yang sangat lah sesuai untuk raya nanti. Apa yang best dengan Hermosa Signature Lipmatte ni🤔 ====================== LIPMATTE FROM HERMOSA ❤💄 ❤ Hydrating ❤ Wudhu friendly ❤ Full coverage ❤ Vit E & Collagen ❤ Long Lasting ❤ Matte Finishing but no dry on lips ❤ Smudge proof! ❤ Vanilla flavor ❤ Conditioning RM39 Each colors Package of RM110 for 3 matte lipcreme. Jimat kan????🙌🏻 You can mix your favourite colours too! Berminat? whatsapp ke nombor di bawah 0164659233 Wassap to order : www.wasap.my/60164659233 . Or dm us! #pbcagent #pbcagents #honeybeevenom #nafura #shoppinkboxcereal #hermosa #nadrè #hermosa24k #argania #arganiawonder #supertoner #supertoner6in1 #celebrityserum #lipcreme #cleansingwater #organic #charcoalsoap #hydrakit #longwear #magic #magicsponge #rosepeelingjelly #hydraluronicacid #HAgel #whiteheadserum #dolls #temyracle #temyraclesayamesticari
Hermosa Cleansing Water Rm45 KELEBIHAN HERMOSA CLEANSING WATER : - Produk Hermosa adalah Organik dan Semulajadi, Bersih lagi Halal. - Diformulasikan Saintis Malaysia berpengalaman dalam produk kecantikan. - Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit yang sensitif. - Menjadi makeup remover viral di kalangan MUA2 Malaysia! - Menanggalkan kotoran dan sisa mekap dengan mudah. - Mengawal masalah kulit muka berminyak. - Kulit menjadi lebih lembut, halus dan bebas iritasi. - Membantu mengatasi jerawat & whitehead / blackhead. - Mencerah, melembap & mensekatakan tona kulit. - Mendapat kelulusan KKM. - TESTED & APPROVED BY SIRIM. - TIADA BAHAN KIMIA terlarang, selamat digunakan sesiapa sahaja. - Mengandungi ekstrak Aloevera & Chamomile yang sangat bagus untuk kulit. - Jimat, tahan sehingga 2 bulan penggunaan. CARA GUNA HERMOSA CLEANSING WATER BY BELINDA : - Spray ke atas cotton pad dan bersihkan muka. - Bilas dengan air pun dah ok, tidak perlu cleanser / sabun lg (mudah untuk solat). - Boleh digunakan bila2 masa. Wassap to order : www.wasap.my/60164659233 . Or dm us! #pbcagent #pbcagents #honeybeevenom #nafura #shoppinkboxcereal #hermosa #nadrè #hermosa24k #argania #arganiawonder #supertoner #supertoner6in1 #celebrityserum #lipcreme #cleansingwater #organic #charcoalsoap #hydrakit #longwear #magic #magicsponge #rosepeelingjelly #hydraluronicacid #HAgel #whiteheadserum #dolls #temyracle #temyraclesayamesticari
Hermosa Cleansing Water Rm45 KELEBIHAN HERMOSA CLEANSING WATER : - Produk Hermosa adalah Organik dan Semulajadi, Bersih lagi Halal. - Diformulasikan Saintis Malaysia berpengalaman dalam produk kecantikan. - Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit yang sensitif. - Menjadi makeup remover viral di kalangan MUA2 Malaysia! - Menanggalkan kotoran dan sisa mekap dengan mudah. - Mengawal masalah kulit muka berminyak. - Kulit menjadi lebih lembut, halus dan bebas iritasi. - Membantu mengatasi jerawat & whitehead / blackhead. - Mencerah, melembap & mensekatakan tona kulit. - Mendapat kelulusan KKM. - TESTED & APPROVED BY SIRIM. - TIADA BAHAN KIMIA terlarang, selamat digunakan sesiapa sahaja. - Mengandungi ekstrak Aloevera & Chamomile yang sangat bagus untuk kulit. - Jimat, tahan sehingga 2 bulan penggunaan. CARA GUNA HERMOSA CLEANSING WATER BY BELINDA : - Spray ke atas cotton pad dan bersihkan muka. - Bilas dengan air pun dah ok, tidak perlu cleanser / sabun lg (mudah untuk solat). - Boleh digunakan bila2 masa. Wassap to order : www.wasap.my/60164659233 . Or dm us! #pbcagent #pbcagents #honeybeevenom #nafura #shoppinkboxcereal #hermosa #nadrè #hermosa24k #argania #arganiawonder #supertoner #supertoner6in1 #celebrityserum #lipcreme #cleansingwater #organic #charcoalsoap #hydrakit #longwear #magic #magicsponge #rosepeelingjelly #hydraluronicacid #HAgel #whiteheadserum #dolls #temyracle #temyraclesayamesticari
Bagi yg taktau apa produk yg banyak dijual di ig Bee's ni.. Meh nak citer sikit.. Ni Shaf..produk2 dia yg dia pakai laa yg kami banyak jual di ig ni.. Tengok skin diaa.. mengidam x?😂 Haa..kak shaf ni dia tak pakai krim pagi krim malam yg akan putihkan kulit dlm 7 hari ye.. Dia amalkan skincare yg betul..organik dan semestinyaa TANPA BAHAN KIMIA.. . So korang pun..kalau nak skin yang sihat, kena laa start jaga awal2..taktau nak jaga? Takpe.. kak shaf ni banyak buat video LIVE tutorial skincare di page FB dia.. Pinkboxcereal-Malaysian Beauty Guru & Makeup Artiste. Pi laa stalk2..video2 dia mmg panjangg..tapi banyak ilmu diaa share.. . Kalau malas jugak..takpe.. whatsapp / dm kami 👉+60164659233 . Kami akan guide sebanyak yg mampu..sehingga kulit korang pun sihatt..Kami ni agent sah Pinkboxcereal.com💟 . Tapi kalau korang nk kulit muka putih dalam 7hari, jgn kacau kami laa nahh..Kami bukan org yg korangg cari😭Ampunnn ye.. . Kalau korang dah pakai bahan mercury, nak rawat muka..atau baru nk start jaga muka.. . Haaa jommm! Pm kamii.😍 Wassap to order : www.wasap.my/60164659233 . Or dm us! #pbcagent #pbcagents #honeybeevenom #nafura #shoppinkboxcereal #hermosa #nadrè #hermosa24k #argania #arganiawonder #supertoner #supertoner6in1 #celebrityserum #lipcreme #cleansingwater #organic #charcoalsoap #hydrakit #longwear #magic #magicsponge #rosepeelingjelly #hydraluronicacid #HAgel #whiteheadserum #dolls #temyracle #temyraclesayamesticari
artis pun pilih supertoner ni as their daily skincare babe.. takkan uols nak tengok je ? hehe make sure supertoner ni ada dalam beg untuk uols bawak berjalan .. boleh guna kat mana mana uols berada.. joget sikittt 💃💃💃💃 0164659233 Wassap to order : www.wasap.my/60164659233 . Or dm us! #pbcagent #pbcagents #honeybeevenom #nafura #shoppinkboxcereal #hermosa #nadrè #hermosa24k #argania #arganiawonder #supertoner #supertoner6in1 #celebrityserum #lipcreme #cleansingwater #organic #charcoalsoap #hydrakit #longwear #magic #magicsponge #rosepeelingjelly #hydraluronicacid #HAgel #whiteheadserum #dolls #temyracle #temyraclesayamesticari
taknak sunburn bila buat aktiviti luar ?? pakai lah supertoner dan koqipop sunscreen.. confirm tak sunburn ..hehe😂 serius best pakai dua product ni sebab product ni kan 6-in-1 .so jangan risau tentang kulit lepas pakai skincare ni..dia akan jaga muka awak awak semua dengan baikk. sebarang pertanyaan boleh pm saya. 😊 0164659233 👈 Wassap to order : www.wasap.my/60164659233 . Or dm us! #pbcagent #pbcagents #honeybeevenom #nafura #shoppinkboxcereal #hermosa #nadrè #hermosa24k #argania #arganiawonder #supertoner #supertoner6in1 #celebrityserum #lipcreme #cleansingwater #organic #charcoalsoap #hydrakit #longwear #magic #magicsponge #rosepeelingjelly #hydraluronicacid #HAgel #whiteheadserum #dolls #temyracle #temyraclesayamesticari