Siapa nak tahu rahsia semalam....? Lepas seharian beraya semalam.. Dari pagi membawak ke malam.. Datang malam, ai is demam. Sampai rumah tekak pun dah perit. Mata pun dah pedih. Nafas pun dah panas. Body pun dah seram sejuk. Ai malas nak sukat temperature badan. Dah tau ape kena buat. Laju2 wash up , pakai pijama panjang.. kemudian sapu EO blend untuk LUPUS kat tapak kaki. Kemudian diffuse eo untuk demam. Lalu telan actifast tanpa fikir dua kali. Pakai socks. Then tido. Nak tahu kenapa...? Sebab ai is sakan beraya. 😏 LUPUS itu sesuatu yang tak boleh beriyer. Tak kira sama ada sedih beriyer, stress beriyer, kecewa beriyer mahupun gembira beriyer. Cuma boleh lek lek jer. Tapi apakan daya... Mana buleh tak beriyer...? Ini kan raya. Hari2 hari raya. Zamani pun ada. Pasti la gembira. Atau terlebih suka. Kemudian tambah lagi dengan masa yang panjang . Jauh pula perjalanan pulang. Kemudian lewat pulang ke sarang. Ini lah LUPUS. Sentiasa ingin menjatuhkan. Dia silap sebab ai akan terus melawan. Because I am #LupusFighter . #Essential #Oil #EssentialOil #YoungLiving #YoungLivingEssentialOils #LupusLife #LivingWithLupus #lupuspatient💜 #Lupie #Spoonie #LupusLife #ButYouDontLookSick
Event semalam. Ceria Aidilfitri bersama Zamani. 15Jun2019. Tak tau nak up gambo mana dulu sebab gambo semalam banyak sangat.. kikiki.. Ai up yang ni dulu lah pasalnyaa... Moment2 ini buat ai tido senyummmm.. 🤣🤣 Tengok tu siapa wish besday ai tahun ni.. #ZoeIsForty #ZamaniSlam #ZamaniIbrahim #ZamaniFans #ZamaniSlamFans #AbgAdek #AbgAdekSuperFans #SelfPhoto #Zoe #Sle #Lupus #LupusFighter #RaiZoeMika #LupusFighter #LupusLife #LivingWithLupus #lupuspatient💜 #Lupie #Spoonie #LupusLife #ButYouDontLookSick