Search Tags for ILike

Siapa suka makan ni🤗🤗 SINGGANG DAGING ORIGNAL KELANTAN 1/2 kg daging hiris nipis ( nak letak tulang pn boleh) Rebus smpi empuk.. Sementara rebus daging.. Jom buat bhn2 singgang 5 ulas bwg putih hiris nipis 1 bj bwg merah besar hiris 2 cm halia(diketuk) 2 cm lengkuas( diketuk) 1 btg serai(diketuk) 1 sd mkn bj ketumbar tumbuk manja 5 tangkai cili kering potong 3 3 keping asam 1 keping gula keret/ 3 sudu gula pasir/ setengah gula melaka.. Ikut suka nk manis ke tak.. Ikut selera memasing.. 2 sd mkn sos bilis/ budu.. cara2 masak -campurkan semua bahan dalam periuk yg rebus daging td klu air kurang blh tambahkn .masak hingga daging betul2 empuk dn sesedap rasa( kalau masak bnyk gandakn bahan ya) #sayamasak #foodie #foodgasm #foodgram #foodlover #foodgawker #recipe #instafood #dapurcikwani #cookiedecorating #cooking #cookwithlove #malaysianfood #foodheaven #foodhunter #resepi #foodblogger #ilike #belajarmasak #masakanmelayu #laukkampung #lovecooking #sedapsangat
Комбикорм для гопников России😂
हिलते लबो को तो दुनिया जान लेती है, मुझे उसकी तलाश है जो मेरी ख़ामोशी पढ़ ले 😍😍 #likeforlike #likeall #like4like #likes4likes #liking #instagood #tagblender #tagblender #likesforlikes #ilike #liker #love #ilikeback #liketeam #likealways #tflers #likebackteam #ilikeyou #ilikeit #photooftheday #likes #likesback #likesreturned #likesforlike #likes4followers #ilu #iliketurtles #l4l #likeme #likemeback
so I guess this account is kinda a success ish not really • • • 💐follow @captionsbykeyla for more💐
Sebab apa #musalmahsquare ni jadi kegilaan ramai? . Awak tengok je lah material satinnya memang ekslusif. Bukan bawal satin biasa-biasa tau . Bawal satin dijamin paling selesa, anti tiup awning, senang dibentuk, senang digosok, tak panas & tak pekak telinga okay . Dapatkan Musalmah ni pada harga combo special . whatsapp 0136248471/0133635286 . #bawalsatin #nyleascarfsquare #nyleascarfagent #bawalplain #bidang45 #tudungsatin #tudungbawal #plussizemalaysia #bajukurung #tudung #bawal #instantshawl #shawlkeknis #likeforlike #likes #likebackteam #ilikeback #likesreturned #likeback #likeforfollow #likeforlikealways #salekawkaw #igersmalaysia #tudungmurah #malaysiaonlineshop #ilike #tudungsatin #ilikeit
“En el mundo todo es señal, amigo mío. El azar no existe”. Antonio Buero Vallejo
Ramai yang dah terpesona & ketagih dengan #musalmahsquare ni. Bawal anti tiup awning paling selesa yang wajib ada dalam wardrobe awak semua . Tak kan nak tengok orang lain je cantik kan. Awak pon boleh cantik sama jugak. Jadi grab lah sekarang sementara harga PROMO masih ada lagi . Kod color : LACE Whatsapp 0136248471/0133635286 . #nyleascarfsquare #bawalsatinmatte #bawalsatin #tudungbawal #tudungsatin #bajukurung #kebaya #likeforlike #like4like #likeme #likemypost #likemyrecent #likes #likephoto #liketeam #pleaselikemypost #tudungmurah #singaporehijab #tudung #salekasilicin #likers #likesreturned #likeback #likebackteam #likeforfollow #kurus #liker #ilike