Search Tags for bajukurungcotton

Sesuai dijadikan sebagai hadiah or hantaran okay 😊best sangat scent ni..menyesal tak cuba tau, sekali bau je dah jatuh cinta terus😘😘. Borong pun boleh tau. . ✔💯 original . ✔bau tahan lama(5 hingga 6 jam) ✔lengkap dengan coding and label bawah botol ✔ready stock . . 1 botol rm40 (FREE POSTAGE SM ) . Whatsapp 01111361032 #victoriasecretmurahmalaysia #pinkladybodyperfection #borongvictoriasecretbodymist #victoriasecret #perfumemurah #bodymistvictoriasecret #bodymistoriginalmurah #bodymist #victoriasecretbodyspray #perfume #perfumeaddict #perfumeoriginal #wangianmurah #victoriasecretmurah #hadiahhariibu #kasutmurah #perfumemurahborong #victoriasecretbodyspray #minyakwangimurah #bajukurungcotton #vsmurah #perfumetester #borongvictoriasecret #dropshipvictoriasecret #dropshipvs #victoriasecretpromo #victoriasecretborong #hantaranperempuan #hantaranperkahwinan #dexandra #supplimentkurus
Iols rase kamu ssmua mesti kena ade koleksi kebaya yg kebabom ni lawaa kan hahahah🔥🔥🔥 . . Dengan warna yang sangat tenang dan menarik ni dapat buat mood pagi kita onz tau ! Fefeling sikit la g keje sebab nampak cantik je sepanjang hari eh ? Memang cantik la uolls sebab tu macam ikan pirana stock cotton sis tau 😎😎 . Okay y'all can grab all corak sebelum melayang ke tangan atas orang lain tau ! Stock tak menunggu anda kalau lambat grab ! Hihi thank you sayang 😜😘 . KEBAYA COTTON RM 75 EXC POSTAGE 🌹Material English Cotton 🌹Kain cotton yang sangat berkualiti 🌹Sangat selesa dipakai 🌹Breastfeed friendly (boleh menyusu) 🌹Berzip ditangan (wudhuk friendly) 🌹Baju berdart di belakang 🌹Pinggang kain bergetah dan berzip ditepi 🌹Kain lipat batik 🌹Size :XS, S, M, L, XL, XXL. 🌹Ready stock 🌹Limited stock Nak order boleh trus klik di bio ❤ #minikurungcottonmurah #bajurayahaji #minikurungcotton #minikurung #bajuraya #bajurayamurah #kurungmodenmurah #kurungmoden #bajubridesmaidmurah #minikurungmalaysia #minikurungraya #kurungcotton #minicotton #minikurungmoden #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #bajubridesmaids #bridesmaidmurah #kebaya #kebayamoden #kebayamurah #kebayamini
Iols rase kamu ssmua mesti kena ade koleksi kebaya yg kebabom ni lawaa kan hahahah🔥🔥🔥 . . Dengan warna yang sangat tenang dan menarik ni dapat buat mood pagi kita onz tau ! Fefeling sikit la g keje sebab nampak cantik je sepanjang hari eh ? Memang cantik la uolls sebab tu macam ikan pirana stock cotton sis tau 😎😎 . Okay y'all can grab all corak sebelum melayang ke tangan atas orang lain tau ! Stock tak menunggu anda kalau lambat grab ! Hihi thank you sayang 😜😘 . KEBAYA COTTON RM 75 EXC POSTAGE 🌹Material English Cotton 🌹Kain cotton yang sangat berkualiti 🌹Sangat selesa dipakai 🌹Breastfeed friendly (boleh menyusu) 🌹Berzip ditangan (wudhuk friendly) 🌹Baju berdart di belakang 🌹Pinggang kain bergetah dan berzip ditepi 🌹Kain lipat batik 🌹Size :XS, S, M, L, XL, XXL. 🌹Ready stock 🌹Limited stock Nak order boleh trus klik di bio ❤ #minikurungcottonmurah #bajurayahaji #minikurungcotton #minikurung #bajuraya #bajurayamurah #kurungmodenmurah #kurungmoden #bajubridesmaidmurah #minikurungmalaysia #minikurungraya #kurungcotton #minicotton #minikurungmoden #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #bajubridesmaids #bridesmaidmurah #kebaya #kebayamoden #kebayamurah #kebayamini
Iols rase kamu ssmua mesti kena ade koleksi kebaya yg kebabom ni lawaa kan hahahah🔥🔥🔥 . . Dengan warna yang sangat tenang dan menarik ni dapat buat mood pagi kita onz tau ! Fefeling sikit la g keje sebab nampak cantik je sepanjang hari eh ? Memang cantik la uolls sebab tu macam ikan pirana stock cotton sis tau 😎😎 . Okay y'all can grab all corak sebelum melayang ke tangan atas orang lain tau ! Stock tak menunggu anda kalau lambat grab ! Hihi thank you sayang 😜😘 . KEBAYA COTTON RM 75 EXC POSTAGE 🌹Material English Cotton 🌹Kain cotton yang sangat berkualiti 🌹Sangat selesa dipakai 🌹Breastfeed friendly (boleh menyusu) 🌹Berzip ditangan (wudhuk friendly) 🌹Baju berdart di belakang 🌹Pinggang kain bergetah dan berzip ditepi 🌹Kain lipat batik 🌹Size :XS, S, M, L, XL, XXL. 🌹Ready stock 🌹Limited stock Nak order boleh trus klik di bio ❤ #minikurungcottonmurah #bajurayahaji #minikurungcotton #minikurung #bajuraya #bajurayamurah #kurungmodenmurah #kurungmoden #bajubridesmaidmurah #minikurungmalaysia #minikurungraya #kurungcotton #minicotton #minikurungmoden #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #bajubridesmaids #bridesmaidmurah #kebaya #kebayamoden #kebayamurah #kebayamini
Iols rase kamu ssmua mesti kena ade koleksi kebaya yg kebabom ni lawaa kan hahahah🔥🔥🔥 . . Dengan warna yang sangat tenang dan menarik ni dapat buat mood pagi kita onz tau ! Fefeling sikit la g keje sebab nampak cantik je sepanjang hari eh ? Memang cantik la uolls sebab tu macam ikan pirana stock cotton sis tau 😎😎 . Okay y'all can grab all corak sebelum melayang ke tangan atas orang lain tau ! Stock tak menunggu anda kalau lambat grab ! Hihi thank you sayang 😜😘 . KEBAYA COTTON RM 75 EXC POSTAGE 🌹Material English Cotton 🌹Kain cotton yang sangat berkualiti 🌹Sangat selesa dipakai 🌹Breastfeed friendly (boleh menyusu) 🌹Berzip ditangan (wudhuk friendly) 🌹Baju berdart di belakang 🌹Pinggang kain bergetah dan berzip ditepi 🌹Kain lipat batik 🌹Size :XS, S, M, L, XL, XXL. 🌹Ready stock 🌹Limited stock Nak order boleh trus klik di bio ❤ #minikurungcottonmurah #bajurayahaji #minikurungcotton #minikurung #bajuraya #bajurayamurah #kurungmodenmurah #kurungmoden #bajubridesmaidmurah #minikurungmalaysia #minikurungraya #kurungcotton #minicotton #minikurungmoden #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #bajubridesmaids #bridesmaidmurah #kebaya #kebayamoden #kebayamurah #kebayamini
🌸 Iris Kebaya 🌸 Warna Yang Cantik & Memukau Rambang Mata Dibuatnya.. ✔ Design Kebaya Peplum ✔Material English Cotton ✔ Kain tidak mengecut ✔Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak ✔Mudah Iron & Tak Mudah Luntur ✔Saiz XS S M L XL ✔Kain Duyung / A Cut ✔Zip Hadapan ✔Pinggang Bergetah sepenuhnya ✔Tidak jarang ✔Mesra wuduk ✔Mesra ibu menyusu 🌷Iris Kebaya Comfortable and Affordable 🌷 . . . #bajukurungcotton #bajukurung #kurungmini #beekurung #serojakurungbk #hijabista #sayajual #uitm #utm #kurungmoden #cantik #kl #terapiinstagram #muslimahfashion #bajukurungcantik #bajuraya2017 #bajuraya #moodrepublic #erafm #bajukurungcotton #mentormilenia #bajukurung #bajukurungmoden #peplumcotton #bridesmaidmalaysia #peplummurah #bajubridesmaid #bajukurungmurah #kitagunani
s: Mawar Lace Kurung Rm 120 exc pos Rm 9 sm | Rm 12 ss Available size S/M and L/XL SIZE S/M Shoulder : 14.5-15.5inch Bust : 34-38inch Sleeves : 20inch Top waist : 30-34inch Top Length 34inch Skirt Elastic waist Hips 36-44inch Skirt Length 40.5inch SIZE L/XL Shoulder : 15.5-16inch Bust : 40-44inch Sleeves : 20.5inch Top waist : 34-38inch Top Length 35inch Skirt Elastic waist Hips 38.5-47.5inch Skirt Length 41inch Bell-sleeve kurung top Premium french lace with pearl beadings on sleeve With hidden long zip behind Body-fit slim cut! super slimming effect! Skirt mermaid-cut with full elastic waistband Material: Premium French Lace with Full Lining Klik linktr.ee untuk info dan order .TQ #bjsmawarlacekurung #mawarlacekurung #bajukurunglace #bajukurungcotton #bawalcotton #muakedah #muapenang #muashahalam #eatcleanmalaysia #pelamin #bajukenduri #bajutunang #kurungkedah #bajumurahmalaysia #jjcm #makeuptunang #topsmurah #dressmurah #artismalaysia #setkurung #bajuraya2018 #laceyblouse #bajukurung #palazomurah #kurungbatik #batikpario #pariobatik #kainbatik #kainbatikpario #ctdk
s: Mawar Lace Kurung Rm 120 exc pos Rm 9 sm | Rm 12 ss Available size S/M and L/XL SIZE S/M Shoulder : 14.5-15.5inch Bust : 34-38inch Sleeves : 20inch Top waist : 30-34inch Top Length 34inch Skirt Elastic waist Hips 36-44inch Skirt Length 40.5inch SIZE L/XL Shoulder : 15.5-16inch Bust : 40-44inch Sleeves : 20.5inch Top waist : 34-38inch Top Length 35inch Skirt Elastic waist Hips 38.5-47.5inch Skirt Length 41inch Bell-sleeve kurung top Premium french lace with pearl beadings on sleeve With hidden long zip behind Body-fit slim cut! super slimming effect! Skirt mermaid-cut with full elastic waistband Material: Premium French Lace with Full Lining Klik linktr.ee untuk info dan order .TQ #bjsmawarlacekurung #mawarlacekurung #bajukurunglace #bajukurungcotton #bawalcotton #muakedah #muapenang #muashahalam #eatcleanmalaysia #pelamin #bajukenduri #bajutunang #kurungkedah #bajumurahmalaysia #jjcm #makeuptunang #topsmurah #dressmurah #artismalaysia #setkurung #bajuraya2018 #laceyblouse #bajukurung #palazomurah #kurungbatik #batikpario #pariobatik #kainbatik #kainbatikpario #ctdk
s: Mawar Lace Kurung Rm 120 exc pos Rm 9 sm | Rm 12 ss Available size S/M and L/XL SIZE S/M Shoulder : 14.5-15.5inch Bust : 34-38inch Sleeves : 20inch Top waist : 30-34inch Top Length 34inch Skirt Elastic waist Hips 36-44inch Skirt Length 40.5inch SIZE L/XL Shoulder : 15.5-16inch Bust : 40-44inch Sleeves : 20.5inch Top waist : 34-38inch Top Length 35inch Skirt Elastic waist Hips 38.5-47.5inch Skirt Length 41inch Bell-sleeve kurung top Premium french lace with pearl beadings on sleeve With hidden long zip behind Body-fit slim cut! super slimming effect! Skirt mermaid-cut with full elastic waistband Material: Premium French Lace with Full Lining Klik linktr.ee untuk info dan order .TQ #bjsmawarlacekurung #mawarlacekurung #bajukurunglace #bajukurungcotton #bawalcotton #muakedah #muapenang #muashahalam #eatcleanmalaysia #pelamin #bajukenduri #bajutunang #kurungkedah #bajumurahmalaysia #jjcm #makeuptunang #topsmurah #dressmurah #artismalaysia #setkurung #bajuraya2018 #laceyblouse #bajukurung #palazomurah #kurungbatik #batikpario #pariobatik #kainbatik #kainbatikpario #ctdk
s: Mawar Lace Kurung Rm 120 exc pos Rm 9 sm | Rm 12 ss Available size S/M and L/XL SIZE S/M Shoulder : 14.5-15.5inch Bust : 34-38inch Sleeves : 20inch Top waist : 30-34inch Top Length 34inch Skirt Elastic waist Hips 36-44inch Skirt Length 40.5inch SIZE L/XL Shoulder : 15.5-16inch Bust : 40-44inch Sleeves : 20.5inch Top waist : 34-38inch Top Length 35inch Skirt Elastic waist Hips 38.5-47.5inch Skirt Length 41inch Bell-sleeve kurung top Premium french lace with pearl beadings on sleeve With hidden long zip behind Body-fit slim cut! super slimming effect! Skirt mermaid-cut with full elastic waistband Material: Premium French Lace with Full Lining Klik linktr.ee untuk info dan order .TQ #bjsmawarlacekurung #mawarlacekurung #bajukurunglace #bajukurungcotton #bawalcotton #muakedah #muapenang #muashahalam #eatcleanmalaysia #pelamin #bajukenduri #bajutunang #kurungkedah #bajumurahmalaysia #jjcm #makeuptunang #topsmurah #dressmurah #artismalaysia #setkurung #bajuraya2018 #laceyblouse #bajukurung #palazomurah #kurungbatik #batikpario #pariobatik #kainbatik #kainbatikpario #ctdk
s: Mawar Lace Kurung Rm 120 exc pos Rm 9 sm | Rm 12 ss Available size S/M and L/XL SIZE S/M Shoulder : 14.5-15.5inch Bust : 34-38inch Sleeves : 20inch Top waist : 30-34inch Top Length 34inch Skirt Elastic waist Hips 36-44inch Skirt Length 40.5inch SIZE L/XL Shoulder : 15.5-16inch Bust : 40-44inch Sleeves : 20.5inch Top waist : 34-38inch Top Length 35inch Skirt Elastic waist Hips 38.5-47.5inch Skirt Length 41inch Bell-sleeve kurung top Premium french lace with pearl beadings on sleeve With hidden long zip behind Body-fit slim cut! super slimming effect! Skirt mermaid-cut with full elastic waistband Material: Premium French Lace with Full Lining Klik linktr.ee untuk info dan order .TQ #bjsmawarlacekurung #mawarlacekurung #bajukurunglace #bajukurungcotton #bawalcotton #muakedah #muapenang #muashahalam #eatcleanmalaysia #pelamin #bajukenduri #bajutunang #kurungkedah #bajumurahmalaysia #jjcm #makeuptunang #topsmurah #dressmurah #artismalaysia #setkurung #bajuraya2018 #laceyblouse #bajukurung #palazomurah #kurungbatik #batikpario #pariobatik #kainbatik #kainbatikpario #ctdk
s: Mawar Lace Kurung Rm 120 exc pos Rm 9 sm | Rm 12 ss Available size S/M and L/XL SIZE S/M Shoulder : 14.5-15.5inch Bust : 34-38inch Sleeves : 20inch Top waist : 30-34inch Top Length 34inch Skirt Elastic waist Hips 36-44inch Skirt Length 40.5inch SIZE L/XL Shoulder : 15.5-16inch Bust : 40-44inch Sleeves : 20.5inch Top waist : 34-38inch Top Length 35inch Skirt Elastic waist Hips 38.5-47.5inch Skirt Length 41inch Bell-sleeve kurung top Premium french lace with pearl beadings on sleeve With hidden long zip behind Body-fit slim cut! super slimming effect! Skirt mermaid-cut with full elastic waistband Material: Premium French Lace with Full Lining Klik linktr.ee untuk info dan order .TQ #bjsmawarlacekurung #mawarlacekurung #bajukurunglace #bajukurungcotton #bawalcotton #muakedah #muapenang #muashahalam #eatcleanmalaysia #pelamin #bajukenduri #bajutunang #kurungkedah #bajumurahmalaysia #jjcm #makeuptunang #topsmurah #dressmurah #artismalaysia #setkurung #bajuraya2018 #laceyblouse #bajukurung #palazomurah #kurungbatik #batikpario #pariobatik #kainbatik #kainbatikpario #ctdk
s: Mawar Lace Kurung Rm 120 exc pos Rm 9 sm | Rm 12 ss Available size S/M and L/XL SIZE S/M Shoulder : 14.5-15.5inch Bust : 34-38inch Sleeves : 20inch Top waist : 30-34inch Top Length 34inch Skirt Elastic waist Hips 36-44inch Skirt Length 40.5inch SIZE L/XL Shoulder : 15.5-16inch Bust : 40-44inch Sleeves : 20.5inch Top waist : 34-38inch Top Length 35inch Skirt Elastic waist Hips 38.5-47.5inch Skirt Length 41inch Bell-sleeve kurung top Premium french lace with pearl beadings on sleeve With hidden long zip behind Body-fit slim cut! super slimming effect! Skirt mermaid-cut with full elastic waistband Material: Premium French Lace with Full Lining Klik linktr.ee untuk info dan order .TQ #bjsmawarlacekurung #mawarlacekurung #bajukurunglace #bajukurungcotton #bawalcotton #muakedah #muapenang #muashahalam #eatcleanmalaysia #pelamin #bajukenduri #bajutunang #kurungkedah #bajumurahmalaysia #jjcm #makeuptunang #topsmurah #dressmurah #artismalaysia #setkurung #bajuraya2018 #laceyblouse #bajukurung #palazomurah #kurungbatik #batikpario #pariobatik #kainbatik #kainbatikpario #ctdk
s: Mawar Lace Kurung Rm 120 exc pos Rm 9 sm | Rm 12 ss Available size S/M and L/XL SIZE S/M Shoulder : 14.5-15.5inch Bust : 34-38inch Sleeves : 20inch Top waist : 30-34inch Top Length 34inch Skirt Elastic waist Hips 36-44inch Skirt Length 40.5inch SIZE L/XL Shoulder : 15.5-16inch Bust : 40-44inch Sleeves : 20.5inch Top waist : 34-38inch Top Length 35inch Skirt Elastic waist Hips 38.5-47.5inch Skirt Length 41inch Bell-sleeve kurung top Premium french lace with pearl beadings on sleeve With hidden long zip behind Body-fit slim cut! super slimming effect! Skirt mermaid-cut with full elastic waistband Material: Premium French Lace with Full Lining Klik linktr.ee untuk info dan order .TQ #bjsmawarlacekurung #mawarlacekurung #bajukurunglace #bajukurungcotton #bawalcotton #muakedah #muapenang #muashahalam #eatcleanmalaysia #pelamin #bajukenduri #bajutunang #kurungkedah #bajumurahmalaysia #jjcm #makeuptunang #topsmurah #dressmurah #artismalaysia #setkurung #bajuraya2018 #laceyblouse #bajukurung #palazomurah #kurungbatik #batikpario #pariobatik #kainbatik #kainbatikpario #ctdk
s: Mawar Lace Kurung Rm 120 exc pos Rm 9 sm | Rm 12 ss Available size S/M and L/XL SIZE S/M Shoulder : 14.5-15.5inch Bust : 34-38inch Sleeves : 20inch Top waist : 30-34inch Top Length 34inch Skirt Elastic waist Hips 36-44inch Skirt Length 40.5inch SIZE L/XL Shoulder : 15.5-16inch Bust : 40-44inch Sleeves : 20.5inch Top waist : 34-38inch Top Length 35inch Skirt Elastic waist Hips 38.5-47.5inch Skirt Length 41inch Bell-sleeve kurung top Premium french lace with pearl beadings on sleeve With hidden long zip behind Body-fit slim cut! super slimming effect! Skirt mermaid-cut with full elastic waistband Material: Premium French Lace with Full Lining Klik linktr.ee untuk info dan order .TQ #bjsmawarlacekurung #mawarlacekurung #bajukurunglace #bajukurungcotton #bawalcotton #muakedah #muapenang #muashahalam #eatcleanmalaysia #pelamin #bajukenduri #bajutunang #kurungkedah #bajumurahmalaysia #jjcm #makeuptunang #topsmurah #dressmurah #artismalaysia #setkurung #bajuraya2018 #laceyblouse #bajukurung #palazomurah #kurungbatik #batikpario #pariobatik #kainbatik #kainbatikpario #ctdk
YEAR END SALE ELROYALE PEPLUM . Detail Harga ⤵ PROMO PRICE (10-15 Dec) : RM56 . NORMAL PRICE : RM189 ❌ . . ❗Postage 4-7 hari berkerja . _ 📮 Postage : RM8 SM / RM12 SS . 💋 eLROYALE peplum 💋 . Khas utk mommy preggy dan menyusu untuk kelihatan lebih #menawan. Eh Si Dara jangan risau, awakk pun sesuai 😉 . 💋 Material como crepe 💋 Nursing Friendly Wudhu Friendly . 💋 Kain full getah 💋 Promo RM56 ( NP RM189) . . . Berminat untuk dapatkan eLROYALE, klik link ⤵️ Www.wasap.my/60183234734/eLROYALE . . #bajukurungmoden #bajukurungcotton #elroyalepeplum #fashionmuslimah #muslimahproduction #blousemuslimah #bajumuslimah #blousemurah #blousemalaysia #bajumurah #bajumurahmalaysia #blouse
[UPDATE STOCK 07/12] 🍸KURUNG PAHANG🍸 . 🍒Material 💯English Cotton 🍒Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 🍒Takda zip di bahagian belakang baju 🍒Kain susun tepi/kain traditional 🍒Kain fully getah dan berzip di tepi . HARGA asal RM65 Harga PROMO ❗RM59 ❗RM59 Postage+✈ RM8sm / RM11ss . Untuk pembelian ➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗 #bajukurungcotton #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #hanaleesyacollection #angguncottoncollection #bajukurungmurah #kpm #umt #uitm #uiam #usim #upsi #uthm #unisza #upm #kpm #upnm #polikteknik #polisas #utm #kurungmoden #kaincotton #kurungpahang #jubahcotton #jubahenglishcotton #kurungcotton #bajukurungmuslimah #bajukurungenglishcotton
[UPDATE STOCK 07/12] 🍸KURUNG PAHANG🍸 . 🍒Material 💯English Cotton 🍒Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 🍒Takda zip di bahagian belakang baju 🍒Kain susun tepi/kain traditional 🍒Kain fully getah dan berzip di tepi . HARGA asal RM65 Harga PROMO ❗RM59 ❗RM59 Postage+✈ RM8sm / RM11ss . Untuk pembelian ➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗 #bajukurungcotton #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #hanaleesyacollection #angguncottoncollection #bajukurungmurah #kpm #umt #uitm #uiam #usim #upsi #uthm #unisza #upm #kpm #upnm #polikteknik #polisas #utm #kurungmoden #kaincotton #kurungpahang #jubahcotton #jubahenglishcotton #kurungcotton #bajukurungmuslimah #bajukurungenglishcotton
[UPDATE STOCK 07/12] 🍸KURUNG PAHANG🍸 . 🍒Material 💯English Cotton 🍒Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 🍒Takda zip di bahagian belakang baju 🍒Kain susun tepi/kain traditional 🍒Kain fully getah dan berzip di tepi . HARGA asal RM65 Harga PROMO ❗RM59 ❗RM59 Postage+✈ RM8sm / RM11ss . Untuk pembelian ➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗 #bajukurungcotton #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #hanaleesyacollection #angguncottoncollection #bajukurungmurah #kpm #umt #uitm #uiam #usim #upsi #uthm #unisza #upm #kpm #upnm #polikteknik #polisas #utm #kurungmoden #kaincotton #kurungpahang #jubahcotton #jubahenglishcotton #kurungcotton #bajukurungmuslimah #bajukurungenglishcotton
YEAR END SALE LUXES DRESS . . Detail Harga ⤵ PROMO PRICE (10-15 Dec) : RM56 . NORMAL PRICE : RM189 ❌ . . ❗Postage 4-7 hari berkerja . _ 📮 Postage : RM8 SM / RM12 SS . Korang suka dress yang simple, elegan dan selesa dipakai? . Berita baik untuk penggemar dress labuh! kami nak kongsikan rekaan paling baru yang meletop untuk semua! . Kalau nak tahu dress ni available dari saiz XS hingga lah 5XL . SIMPLE DESIGN, LUXURY LOOKS & AFFORDABLE PRICE. THE LUXES DRESS. . 💟 Material como crepe premium 💟 Nursing Friendly Wudhu Friendly Berminat untuk dapatkan Dress luxes ni, klik sini ⤵️ Www.wasap.my/60183234734/LuxesDress . . #bajukurungmoden #bajukurungcotton #Luxesdress #fashionmuslimah #muslimahproduction #blousemuslimah #bajumuslimah #blousemurah #blousemalaysia #bajumurah #bajumurahmalaysia #blouse