Search Tags for baking

Whiteforest Cake Good morning Ini kue kedua saya yang saya bikin pas birthday awal bulan ini. Ceritanya memang bikin 2 kue soalnya mau dibagi ke temen2 pas kumpul2 gitu sekalian belajar bikin kue. Kalo ga ada moment gini males bikin whole cake pake dihias2 biasanya Oh ya selain Blackforest ada juga lo yang namanya Whiteforest Cake yang lebih terkenal si Blackforestnya ya. Ini cocok buat yang alergi coklat kayaknya ya Whiteforest Cake By @lidyatjahjadi Bahan : 4 butir telur 250 gr gula 220 gr terigu 30 gr susu bubuk 250 gr butter /margarin/keduanya lelehkan 1 sdt Vanila ekstrak Cara membuat : * Kocok telur, vanila dan gula hingga kental berjejak Masukkan tepung yang sudah dicampur dengan susu bubuk, aduk balik (saya mixer kecepatan paling rendah sebentar saja) * Masukkan mentega leleh,aduk rata. * Tuang ke loyang,hentakkan sedikit loyang.oven 40-45 menit 180•C tergantung oven dan sampai lidi bersih. Saya pake loyang 16cm trus saya bagi 3 cakenya ya Filling: whipping cream kocok sampai kaku lalu beri dark cherry in syrup/cherry yang udah dimasak bisa beli jadian aja untuk isiannya Frosting : WP, fresh cherry , white choco flakes (coklat putih serut) #madebylidya #lidyasrecipes #homecooking #homebaking #baking #homemade #homecooked #food #foodie #instafood #instaphoto #homechef #foodgasm #foodphotography #foodoftheday #foodshare #berbagiresep #foodstylist #foodaddict #foodblogger #resepenak #foodblog #foodblogger #resepmudah #foodpost #foodbloger #cooking #homebaked #resepsimple #resepyummy #MISSLEE_whiteforestcake
Also had to get a quadruple berry pie in before the fall. Tastes like summer and especially delicious with a scoop of French vanilla ice cream. 😉 #gusgoodies #pies #baking #yummy
ผลงานการฝึกทำเค้กมะพร้าวจากนักเรียนของเราค่ะ เก่งมากๆเลยยย 😁👍 ** เรียนไปแล้วมีปัญหาในการทำขนมสามารถไลน์มาสอบถามได้ตลอดค่ะ ** . . ————————— ((To order))สนใจสั่งขนม ☎️ Call: 0926464456 👩🏻‍🍳 Line: @lullabakestudio(มี @) 🚚 มีบริการส่ง คิดค่าส่งตามระยะทาง . . #pastry #baking #cakedecorating #homemade #birthdaycake #lullabakestudio #เค้กวันเกิด #เค้กตามออเดอร์ #เค้กหวานน้อย #เค้กโฮมเมด #สอนทำขนม #สอนทำขนมตัวต่อตัว #bakingclass #สอนทำเค้ก #เรียนทำเค้ก
Earl Grey cupcakes with Vanilla Buttercream icing. I'm sending most of these to work with Spencer tomorrow because otherwise I swear I would inhale every last one. 😍 . #baking #cupcakes #amateurbaker
. 塩キャラメルマドレーヌ🐚 Salted Caramel Madeleines . For dad💙
I made LOTS of cupcakes today for my coworkers daughters birthday. Chocolate chip cookie dough and strawberry’s and cream (per her request). Looks like my OD fam gets the extras at work tomorrow 🤷‍♀️ #cupcakes #baker #bakerforlife #baking
I didn't really get to bake what I wanted today, mostly because I realized my body had indeed set into a full on flare...I needed to slow the heck down. However that also made me realize mornings would be tough until I get it under control, so I needed something easy to grab in the AM. So while my husband cooked up a turmeric heavy anti-inflammatory curry...I whipped up double chocolate blueberry muffins....because chocolate cures everything! #baking #thechronicbaker #chronicillness #muffins #blueberry #chocolate #iamtired
Aquí les mostramos un poco de lo que fue nuestro último pedido 🐘🎀 Gracias a los papis de Bianca por confiar en nosotros para ser parte de una fecha tan especial 💕 #babyshower #baking