Search Tags for barangmakeup

SISTHO FOUNDATION Tekstur yng waterbased dan water resistant ni mampu bagi effect glowing pada kulit muka awak bila berpeluh Tapi, tak mudah bercapuk pun plus kurangggg sangat berminyak 😍 . Kak Cun gerenti, awak akan puas hati punya! Nak dapat kan Sistho Foundation? Boleh terus click link di bio ❤
Item : Mask Bibir Bioaqua Pakai sebelum apply lipstick, bibir jadi tidak kering, mudah untuk sapu lipstick, bibir menjadi lebih pinkish & lebih seksi 😍 Harga : RM 3.50 x 1 pcs ✅ RM 3 x 5 pcs ✅ RM 2 x 10 pcs ✅ Cara Order : Screenshot nama barang dan harga, kemudian hantar ke link Whatsapp dibawah 😊 Link Whatsapp : www.wasap.my/60177776062 www.wasap.my/60177776062 www.wasap.my/60177776062 Link Telegram : https://t.me/pemborongkosmetikaynieejaapar https://t.me/pemborongkosmetikaynieejaapar https://t.me/pemborongkosmetikaynieejaapa #barangmakeup #barangmakeupmalaysia #barangmakeuporiginal #barangmalaysia makeup
💞 Colour Castle Diamond Shine LipGloss ( 12 pcs ) . . 💵 Price : RM 45 . . ✔ Ready Stock ✔ Long Lasting Lipstick Shining . . Postage : West Malaysia MYR 8 East Malaysia MYR 12 . . WhatsApp to Order 📲 012-6841269 / click link bio 👆 #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeupbajet #makeuptutorial #unicornmakeup #barangmakeup #sayajualmakeupmurah #makeupkorea #makeupjimat #makeupartist #makeuplovers #makeuplife #dyxy #dyxycosmetics #duckcosmetics #obsesscosmetics #anas #sendayutinggi #lipstick #lipstickmurahgiler #hudabeautymalaysia #hudabeautymurah #lisptickhudabeauty #hudabeautylipstick #lisptickmudahcuci #lipsmatte #lipsense #hudabeautylipgloss #lipgloss
💞 Colour Castle Diamond Shine LipGloss ( 12 pcs ) . . 💵 Price : RM 45 . . ✔ Ready Stock ✔ Long Lasting Lipstick Shining . . Postage : West Malaysia MYR 8 East Malaysia MYR 12 . . WhatsApp to Order 📲 012-6841269 / click link bio 👆 #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeupbajet #makeuptutorial #unicornmakeup #barangmakeup #sayajualmakeupmurah #makeupkorea #makeupjimat #makeupartist #makeuplovers #makeuplife #dyxy #dyxycosmetics #duckcosmetics #obsesscosmetics #anas #sendayutinggi #lipstick #lipstickmurahgiler #hudabeautymalaysia #hudabeautymurah #lisptickhudabeauty #hudabeautylipstick #lisptickmudahcuci #lipsmatte #lipsense #hudabeautylipgloss #lipgloss
Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang anda order kami pasti pos dengan pantas! Don't worry be happy.. . Feedback dari pengguna wowskin serum.. . Wowskin serum ni memang Wow! . WhatsApp kod "WOW" ke 0182090286 atau komen "DM" sekarang! Utk dapatkan wowskin serum dengan harga diskaun promosi 🎉 . Nak cantik, flawless, glowing dan cerah sepanjang usia? Nahhh... Korang wajib cuba Wowskin Set Serum Vitamin Lengkap untuk wajah korang. Tak perlu skincare lain dah. Cukup dengan hanya dua botol serum siang dan malam korang pasti kelihatan flawless glowing pinkish sepanjang usia. . Kegunaan wowskin serum utk mengatasi masalah seperti berikut: . ✔Jerawat ✔Jeragat ✔Kulit kusam ✔Kulit kering ✔Tona kulit tak sekata ✔Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!. ✔Hanya sains yang luar biasa!. . . . #sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan
"SET FLAWLESS DUO Ni terdiri daripada ✅ VITA C ✅ VITA E . Set ni memang perfect combination utk dapatkan kulit yg cantik & flawless tau! And untuk pengetahuan korang, FLAWLESS DUO ni antara 10 supplements paling hot selling sebab mampu mencantikkan dan tahan lama 😱 . ✅ VITA C (tahan 6 bulan) 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi 🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing . ✅ VITA E (tahan 4 bulan) 🌸 Awet muda 🌸 Mengurangkan parut dan masalah jerawat 🌸 Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat 🌸 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead 🌸 Membantu mengurangkan eyebag 🌸 Mengawal masalah kulit berminyak 🌸 Mengatasi masalah jeragat . 🔥 RAHSIA FLAWLESS DUO : Kalau korang nak tahu, flawless duo, VITA C + VITA E ni boleh buat masker jugaaa tau omg best gilaaa! Kiranya cantik dari luar dan dalam gituuu! 😘 . Berminat? Meh order 💖 📲 Sheila | 0182090286 . . . . #sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #shakleekl #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #shakleemalaysia #monalisa #rahsiahatiperempuan #shaklee #andainyatakdir2
"SET FLAWLESS DUO Ni terdiri daripada ✅ VITA C ✅ VITA E . Set ni memang perfect combination utk dapatkan kulit yg cantik & flawless tau! And untuk pengetahuan korang, FLAWLESS DUO ni antara 10 supplements paling hot selling sebab mampu mencantikkan dan tahan lama 😱 . ✅ VITA C (tahan 6 bulan) 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi 🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing . ✅ VITA E (tahan 4 bulan) 🌸 Awet muda 🌸 Mengurangkan parut dan masalah jerawat 🌸 Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat 🌸 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead 🌸 Membantu mengurangkan eyebag 🌸 Mengawal masalah kulit berminyak 🌸 Mengatasi masalah jeragat . 🔥 RAHSIA FLAWLESS DUO : Kalau korang nak tahu, flawless duo, VITA C + VITA E ni boleh buat masker jugaaa tau omg best gilaaa! Kiranya cantik dari luar dan dalam gituuu! 😘 . Berminat? Meh order 💖 📲 Sheila | 0182090286 . . . . #sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #shakleekl #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #shakleemalaysia #monalisa #rahsiahatiperempuan #shaklee #andainyatakdir2
SERUM + PRIMER LENORE All in 1 . ===================== *Kelebihan LENORE Pink Rush Serum* . 🌸Sgt berkesan dlm mengecutkn jerawat 🌸 Memudarkan parut jerawat dan bintik hitam 🌸 Mengecilkn liang pori 🌸 Melembapkan kulit (Mngandungi Argan Oil) 🌸 Mengawal lebihan mnyak di muka 🌸 Menegangkan kulit 🌸 Glowingkan wajah 🌸 Makeup primer sblum memakai foundation dan highlighter #LENORE #lenoremalaysia #barangmakeup #barangmakeupmurah #muslimahstyle #makeuplooks #makeuptutorial #igshop #igonlinemalaysia #igshoponlinemalaysia #serum #nakcantik #kecantikanandakeutamaankami
🌸LAP MAGIC TOLA🌸 . . PRODUCT BARU BY MUA BELLAZ 😱 Buang mekap guna TOLA je? BETUL ke? 🙄 Ehhh ni tola MAGIC tau. . . 1. Basahkan TOLA, 2. LAP je 1 muka buang mekap, 3. Zasss SIAP! . . Takyah guna mekap remover takyah guna tisu. POWER KAN! 😜 Beli sekali, Boleh guna berjuta kali, JIMAT WEH‼ . . Siapa nak harga PROMOSI? Jom! Harga mampu milik. Tekan link untuk terus whatsapp sis . . #barangmakeup #barangmakeupmurah #muslimahstyle #makeuplooks #makeuptutorial #igshop #igonlinemalaysia #igshoponlinemalaysia #nakcantik #bellaz
Happy shopping with @mirrabeautyy 🛍💄💋 Trial pack ada, full pack makeup from Sephora ada, local products pun ada! Tak payah susah2 keluar beli makeup dah, semua kami ada jual. Yang penting original from outlet & HQ, bukan fake or copy ori 🙌🏽 . More feedback, visit here 👇 #feedback . . #originalmakeuptrialpack #makeuptutorial #makeupviral #makeuporiginal #makeupmalaysia #makeupsimple #makeupdinner #sayajualmakeup #barangmakeupmurah #muamalaysia #trialpackmakeup #classmakeup #barangmakeup #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #kosmetikmurah #makeupmurah #muabellaz #bazaarpaknil #bazaarmakeup #kualaselangor #bestarijaya #upsi #uitm #uniselbestarijaya #hartalega #uniselian #trialpacksephora #originalmakeupbymirra #sephorapersonalshopper
READY STOK !!! PIPI PINK BLUSHER 💋💋 1- PipiPink blusher ni produk mana ? 🌺PipiPink blusher dikilangkan di korea dan dibawa masuk ke Malaysia kerana pengasasnya orang Malaysia melayu dan beragama islam.. bukan pengasas org korea ya.. sbb tu la ia dinamakan PIPIPINK. 2- HALAL tak ? 🌺100% selamat , kita x dapat nak cert halal.. tapi PipiPink blusher ni takde guna bhan terlarang. Even blusher lain MAC, NARS etc. pun xde cert halal untuk dijual di Malaysia.. mostly makeup mmg xde cert halal. 3- Senang cuci tak ? 🌺 Blusher ni mmg tahan lama kalau kena air pun masih tahan.. tapi ianya mudah dicuci dengan hanya menggunakan pencuci muka. Akn hilang sepenuhnya.. tak perlu makeup remover. 4 - Apa kebaikkan blusher nie ? 🌺- hasil yang natural ,wajah akan nampak lebih natural macam pipi asal yang kemerah-merahan. Lebih berseri seri dan gl0wingggg gituueee. 🌺 kekal lama , tahan sehingga 7-8 jam, tak perlu t0uch up banyak kali. 🌺senang digunakan, kalau nk t0uch up just dap dap dap jur kt pipi . lpas tu boleh ratakan dengan jari atau berus. Boleh guna kat mana mana je.. dalam kerete mcm awek tu pakai pun boleyy. 🌺sesuai untuk semua , bahan2 digunakan dari extract tumbuh tumbuhan takkan mer0sakkan kulit . Ditambah lagi ianya mengandungi vitamin untuk penjgaan kulit agar tidak r0sak. 🌺mudah dibawa , didatangi dengan saiz yg mudah dibawa kemana sahaja. Letak dalam p0ket pun boleyy.. 🌺tidak comot time nak guna sbb ianya jenis cream dan tak kan berterabur atas pipi. 5- Boleh tahan berapa lama PipiPink blusher nie ? 🌺1 stick bluhser boleh tahan 2-4 bulan bergantung pada cara penggunaan dan kekerapan... 🌺kalau belum buka penutup ianya tahan selama 2 tahun.. kalau sudah dibuka dan diguna.. ianya akan expired dalam masa 12 bulan. 6- berapa berat blusher Pipi Pinj ni ? 🌺 berat isi kandungannya " nett weight 6g " 7-Ada detail psal PipiPink ni? 🌺🔎 *Kelebihan PIPI PINK* 💕 📌 Natural sheer texture 📌 Moisturizing 📌 Natural plants extract 📌 Dewy finish 📝 *PRODUCT DESCRIPTION* 💕 📌 Natural silky powder quality 📌 Thin coating easy #barangmakeup #barangmakeupmurah #muslimahstyle #muslimahstyle #makeuplooks #makeuptutorial #igshop #igonlinemalaysia