Search Tags for books

I composed this pdf file with "until proven otherwise " cases, its great way to learn and improve your diagnostic ability! examples from the book: 1. unconscious male with an erection has a spinal cord injury until proven otherwise 2.Testicular mass in man = or >50 years is lymphoma until proved otherwise 3.hemoptysis in old age is lung cancer, until proved otherwise. 4.unilateral lower limb swelling is DVT until proved otherwise. Download this book for free (Link in BIO) we appreciate the support by becoming a patreon or by simply sharing our page with your friends! @medicalcortex #medstudent #nurse #doctor #coffee #coffeelover #coffeetime #coffe #cafe #premed #f4f #l4l #usmle #emergency #medschool #emergencyroom #meme #nightshift #surgery #surgeon #coffe #medicine #saturday #morning #pediatrics #baby #ER #medicalbooks #freebooks #books
I realize that many of you have personal struggles that you deal with (myself included) and I want to emphasize the fact that you can and WILL heal yourself from whatever you're going through. You are not bad or wrong for making the right or best choice for yourself. You are growing and that is a beautiful thing. Dms are always open if you need to talk ❤️
Chaos Walking adalah seri yg udah lama banget di wishlist ku. Katanya sih mau diterjemahin penerbit besar itu... Tapi itu janji cukup lama sih, entah kapan bakal terwujud 😒😒 . Kemudian tahun lalu ada news para cast film adaptation-nya. Daisy Ridley (Rey, Star Wars) as Viola & Tom Holland (Peter, Spiderman) as Todd. Terus ditambah Nick Jonas as Davy. Yayy! Keinginan untuk punya seri ini pun semakin bertambah. Soalnya mereka termasuk aktor & aktris favoritku. Dari kepengen punya jadi kebelet punya...😅😅 . Dan setelah memilikinya, ternyata ceritanya nggak mengecewakan. Banyak twist dan banyak karakter yang kompleks, ngga sekedar hitam (jahat) dan putih (baik). Gaya bahasa yg digunakan penulis juga unik. Paling menonjol adalah POV-nya Todd yang buta huruf. Lalu endingnya... Yaa anggap aja si penulis berhasil bikin aku nangis...😭😭 . Yang paling membahagiakan adalah waktu baca jadi bisa membayangkan seperti apa wujud tokoh-tokohnya karena udah ada cast buat filmnya nanti... Semoga filmnya nanti bagus, sesuai bukunya. Tapi masih rilis 2019 😪😪 . Book #1 A Knife of Never Letting Go: 🌟🌟🌟🌟 Book #2 The Ask and The Answer: 🌟🌟🌟🌟🌟 Book #3 Monsters of Men: 🌟🌟🌟🌟🌟 #chaoswalking #aknifeofneverlettinggo #theaskandtheanswer #monstersofmen #patrickness #dystopia #books #favoritebooks #bookstagram #bookish #bookaddict #booknerd #bookworm #bookaholic #bookreview #bibliophile #booksofinstagram
Happy #Friday everyone! Share the gift of reading all throughout the year. #Celebrate your child’s reading ability and comprehension skills by giving them a book. “Sister Girl and the Training Wheels" is available at www.sistergirlcollection.com. #sistergirlcollection #childrensbooks