Search Tags for comel

Jual Vans oldscol army Tinggi kids (sepatu anak) Import Harga: 130 + box Ready size: Size 25 (insole 15,5 cm) Size 26 (insole 16 cm) Size 27 (insole 16,5 cm) Size 28 (insole 17 cm) Size 29 (insole 17,5 cm) Size 30 (insole 18 cm) Size 31 (insole 18,5 cm) Size 32 (insole 19 cm) Size 33 (insole 19,5 cm) Size 34 (insole 20 cm) Size 35 (insole 20,5 cm) Order chat: BBM : 559BEE55 W.a : 081288563222 CHAT INI HANYA MELAYANI PEMBELI Ready sepatu DEWASA import and lokal @gudanggaya Ready sepatu DEWASA PREMIUM AND ORI @early_id #anak #kids #sepatu #adidas #nike #converse #allstar #sepatukids #sepatuanak #sepatuadidas #sepatuboca #gudang #gudangkids #sepatukidsmurah #sepatukecil #kocak #lucu #comel #gemes #adik #hamil #rahasiahamil #anakkembar #kembar #adidaskids #nikekids #conversekids #alstarkids #wakaikids #esicskids
UBAT TINGGI TERBAIK KAT MALAYSIA. 😃Set bronze boleh naik 2-5 cm 💪Set silver boleh naik 5-8 cm 😻Set gold boleh naik 8-10 cm 👳🏼Set platinum boleh naik 10-13 cm 🙀Set super boleh naik 13-15cm 😎Set combo boleh naik 15-20cm . 🔶GIVEAWAY CONTEST TENGAH BERJALAN🔷 JOM ORDER 😍 👇 ⤵⤵⤵⤵⤵⤵ ☎WASSAP +60102482496 ============>>>>>>>>>>>>>> #kampar #mersing #yongpeng #serendah #selangor #kuah #tapah #sungaiudang #masjidtanah #senai #pontinkecil #bentung #lumut #klcc #penang #sejuk #comel #amik #ubattinggi_my #mersing #terlajaklaris #terlajakgol #terlajaktinggi #ubattinggimy
UBAT TINGGI TERBAIK KAT MALAYSIA. 😃Set bronze boleh naik 2-5 cm 💪Set silver boleh naik 5-8 cm 😻Set gold boleh naik 8-10 cm 👳🏼Set platinum boleh naik 10-13 cm 🙀Set super boleh naik 13-15cm 😎Set combo boleh naik 15-20cm . 🔶GIVEAWAY CONTEST TENGAH BERJALAN🔷 JOM ORDER 😍 👇 ⤵⤵⤵⤵⤵⤵ ☎WASSAP +60102482496 ============>>>>>>>>>>>>>> #kampar #mersing #yongpeng #serendah #selangor #kuah #tapah #sungaiudang #masjidtanah #senai #pontinkecil #bentung #lumut #klcc #penang #sejuk #comel #amik #ubattinggi_my #mersing #terlajaklaris #terlajakgol #terlajaktinggi #ubattinggimy
UBAT TINGGI TERBAIK KAT MALAYSIA. 😃Set bronze boleh naik 2-5 cm 💪Set silver boleh naik 5-8 cm 😻Set gold boleh naik 8-10 cm 👳🏼Set platinum boleh naik 10-13 cm 🙀Set super boleh naik 13-15cm 😎Set combo boleh naik 15-20cm . 🔶GIVEAWAY CONTEST TENGAH BERJALAN🔷 JOM ORDER 😍 👇 ⤵⤵⤵⤵⤵⤵ ☎WASSAP +60102482496 ============>>>>>>>>>>>>>> #kampar #mersing #yongpeng #serendah #selangor #kuah #tapah #sungaiudang #masjidtanah #senai #pontinkecil #bentung #lumut #klcc #penang #sejuk #comel #amik #ubattinggi_my #mersing #terlajaklaris #terlajakgol #terlajaktinggi #ubattinggimy
Keluarga kucing yg comel2 mencari tuan baru.. ADA SESIAPA BERMINAT.??? . PESANAN DR PENCINTA KUCING = Assalamualaikum dato. saya nak minta tolong dari dato post kan gambar ni. saya mencari tuan baru untuk adopt kucing2 ni 😭 . anak kucing berusia 1 bulan lebih dan masih menyusu. ibu kucing masih ada. saya tak nak pisahkan ibu & anaknya kesian.. saya juga tidak boleh menjaga mereka sbb kucing saya yg lagi satu tak ngam dgn diorang ni . mintak tolong sgt2 siapa yg boleh bela mereka ni. area : nilai mohon jasa baik pada yang sudi nak jaga mereka boleh ws : 017 2064976 (asyiqin) call : 017 2741817 . #kucing2 #kucing #kucingku #cat #catlovers #kucingcomel #kucingmanja #kucingcute #catlover #pencintakucing #pencintakucingmalaysia #duniakucing #duniakucingmalaysia #comel #kucingfree #sayang #binatangkesayangan #haiwankesayangan #ibukucing #malaysia #malaysian #malaysiaboleh #kitten #tolong #jomshare #viral #kucinginstagram #kucinginsta #kucingmanja #kucingcantik #sayangkucing #sayang
Hical (utk tulang): 100emulajadi, tak mengandungi bahan pengawet, rasanye lembut dan asli. Meningkatkan kepadatan tulang dan merupakan suplemen kalsium yang sempurna untuk tinggi badan Zinc (hormone): Meningkatkan Proses tumbesaran, Sistem pembiakan, saraf dan Tinggi Badan . 📞WhatsApp : +60 11-1636 4954. . . HI-CAL1 AND ZINC PLUS Supplement boleh membantu anda menambah ketinggian sekalipun kedua ibubapa anda bertubuh rendah. Jika ada di antara datuk/nenek anda yang lebih tinggi, anda mungkin boleh menerima genetik ketinggian mereka dan mempunyai potensi untuk menjadi lebih tinggi daripada ibubapa anda. Perkara ini menerangkan mengapa sesetengah kanak2 boleh membesar lebih tggi drpd kedua ibubapa mereka tetapi kanak2 yg lain tidak. kanak2 yg tggi trsebut brkemungkinanemperolehi genetik ketinggian dr datuk/nenek atau moyang mereka, mnkala kanak2 yg brtubuh rendah tidak. . #kasutperempuan #kasutonline #kasutwanita #kasutraya #kasutsukan #kasutbudak #kasutlawa #kasutvans #kasutmurahmalaysia #qurose #qurosetestimoni #perlaking #heightup #kasut #shirt #putihgebu #shakleemalaysia #shakleejohor #bajumurahmalaysia #igshoponlinemalaysia #seluarmurahmalaysia #seluarsukamalaysia #longsleevemalaysia #seluarslackmalaysia #ubat #ubattinggi #tinggi #kejap #comel #supportnaktinggi
Mari kita bantu kucing ni.. kesian dia.. kita sumbang sorg sikit rm1 rm5 rm10 . Pesanan dr pencinta kucing = Sye tkut dia bunyi lain macam jln xnk , mkn xnk , minum je sikit , dah 2hari xnk makan . Saya x cukup duit utk bayar kos rawaran.. saya merayu kepada semua.. bantu la saya utk sihatkan kucing ni.. saya x sampai hati biarkan ..saya x mampu tp saya cuba usaha.. mana tahu ada rezeki utk kucing ni utk sihat semula.. boleh bank in ke akaun saya. . 7616603970 cimb (NORASYADATUL) Nonbor fon 0197831801 . Semoga murah rezeki yg membantu kucing ni sha Allah lipat kali gandakan dgn lebih bagus rezeki yg beri selepas ni..aminn yrb.. . #kucing2 #kucing #kucingku #cat #catlovers #kucingcomel #kucingmanja #kucingcute #catlover #pencintakucing #pencintakucingmalaysia #duniakucing #duniakucingmalaysia #comel #kucingfree #sayang #binatangkesayangan #haiwankesayangan #ibukucing #malaysia #malaysian #malaysiaboleh #kitten #tolong #jomshare #viral #kucinginstagram #kucinginsta #kucingmanja #kucingcantik #sayangkucing #sayang
Jual Vans oldscol army kids (sepatu anak) Import Harga: 120 + box Ready size: Size 25 (insole 15,5 cm) Size 26 (insole 16 cm) Size 27 (insole 16,5 cm) Size 28 (insole 17 cm) Size 29 (insole 17,5 cm) Size 30 (insole 18 cm) Size 31 (insole 18,5 cm) Size 32 (insole 19 cm) Size 33 (insole 19,5 cm) Size 34 (insole 20 cm) Size 35 (insole 20,5 cm) Order chat: BBM : 559BEE55 W.a : 081288563222 CHAT INI HANYA MELAYANI PEMBELI Ready sepatu DEWASA import and lokal @gudanggaya Ready sepatu DEWASA PREMIUM AND ORI @early_id #anak #kids #sepatu #adidas #nike #converse #allstar #sepatukids #sepatuanak #sepatuadidas #sepatuboca #gudang #gudangkids #sepatukidsmurah #sepatukecil #kocak #lucu #comel #gemes #adik #hamil #rahasiahamil #anakkembar #kembar #adidaskids #nikekids #conversekids #alstarkids #wakaikids #esicskids
SuSu R Rayyan Kurma Delima..Sedapppp sungguh. Susu kurma delima R Rayyan antara perisa yg digemari ramai😋 Selain itu, perisa kurma delima ni sangat sangat sangat popular di kalangan ibu2 yg ada masalah anak #kurang_berat_badan. Misi dok bising anak kurus sangat la, berat badan da cecah line kuning la merah la, terus pm team consultant R Rayyan, order susu kurma delima ni. Sebulan kemudian, ibu2 pun senyummmm jek wasap team consultant R rayyan, cerita anak dia dah #gebus_gebas, #munggil #comel, Alhamdulillah. Tak ada apa yg lebih menggembirakan kami selain dari dapat tau susu R Rayyan dapat bagi manfaat pada kalian semua. Ehhhh.. tak habis lagiiii, susu ni bukan hanya sesuai utk anak2 aje yaaa, di kalangan #ibu2hamil dan #ibu2menyusu pun dia popular jugakkkk. #Hb ibu hamil dari rendah in shaa allah boleh naik, bagi tenaga tambahan pada ibu, susu badan meriah, baby keluar kulit bersih, memang banyak lagi lah khasiat dan kebaikan dia. Apaaa?? ada #kencing_manis masa hamil? usoh la dirisaukan, susu kambing R Rayyan ni tidak ada gula tambahan ya puan-puan. Nak bagi mak pak korang minum susu kambing R Rayyan sebagai sumber kalsium dan tenaga tambahan pun boleh tau. Maklum la, org tua, tulang da mula nak rapuh, dah mula #sakit_pinggang dan #lutut. Elok la bagi mak ayah tu minum susu R Rayyan ni jugak. Kata anak soleh/solehah semua..sila la beli utk mak ayah juge iya..dahhh..sesuai utk seisi keluarge pun namanyaaaa😊 Jom minum susu #berkhasiat untuk #seisi_keluarga. Klik je link www.wasap.my/60132810448/rrayyan with love 💕 #UmisyaRazali_gstarJohor
Jual Fila kids (sepatu anak) Import Harga: 140 + box Ready size: Size 33 (insole 19,5 cm) Size 34 (insole 20 cm) Size 35 (insole 20,5 cm) Size 36 (insole 21 cm) Size 37 (insole 21,5 cm) Order chat: BBM : 559BEE55 W.a : 081288563222 CHAT INI HANYA MELAYANI PEMBELI Ready sepatu DEWASA import and lokal @gudanggaya Ready sepatu DEWASA PREMIUM AND ORI @early_id #anak #kids #sepatu #adidas #nike #converse #allstar #sepatukids #sepatuanak #sepatuadidas #sepatuboca #gudang #gudangkids #sepatukidsmurah #sepatukecil #kocak #lucu #comel #gemes #adik #hamil #rahasiahamil #anakkembar #kembar #adidaskids #nikekids #conversekids #alstarkids #wakaikids #esicskids
Bantal boudior ni sebiji RM53.30. Yang peliknya esok Kak Jaa nak bagi FREE. Mak aihhh!! Betul ke?😱 Betul uols. Uols hanya perlu bayar RM88.90, uols akan dapat sebiji bantal MICROFIBER (harga asal RM89.70) dan PERCUMA bantal Boudior (gambar pertama). Dah boleh order dan buat bayaran dari sekarang. Promosi ni SEHARI je. Sehari ya uols. Jangan ketinggalan. *Sleep Like A King*👑 "Ingat DAG®, Ingat Bantal Hotel” Kak Jaa DAG www.wasap.my/60133311172 www.instagram.com/whafieza #TeamFBDAG. #teamigdag #FordRangerDAG #usahawanDAG #DasAbdulGlobal #bantalhotelDAG #bantalhotel #bantalhotelputrajaya #dasabdulputrajaya #dagputrajaya #dasabdul #uitmdengkil #teamigdag #putrajaya #puspanita #boudior #pillow #hadiah #gift #present #bantal #taska #anakku #bantaltaska #comel #promosi #jimat
Soalan: serbuk ayam ni selamat ke tak? Jawapan: Selamat sis. Pihak HQ memang teliti dari proses bahan hingga pembuatan sis. Dorg pon ada R&D sebelum "release" kan sesuatu produk. Bagi saya memang selamat. Bebas bahan kimia berbahaya. Halal. Dan HQ juga ada diaudit utk memastikan kualiti terjamin. Boleh set appointment untuk melawat HQ dan tempat pemprosesan serbuk ayam. . #selamat #proses #bahan #halal #serbukayam #malaysia #kkm #mesti #audit #dijamin #original #fashionbaby #wedding #ibu #ayah #preggy #preggymom #resepi #bajubaby #sicomel #comel #jjcm #travel #pengasuh #tadika #selera #cantik #masak #neelofa #fattzura .
Jual Fila kids (sepatu anak) Import Harga: 120 + box Ready size: Size 31 (insole 18,5 cm) Size 32 (insole 19 cm) Size 33 (insole 19,5 cm) Size 34 (insole 20 cm) Size 35 (insole 20,5 cm) Order chat: BBM : 559BEE55 W.a : 081288563222 CHAT INI HANYA MELAYANI PEMBELI Ready sepatu DEWASA import and lokal @gudanggaya Ready sepatu DEWASA PREMIUM AND ORI @early_id #anak #kids #sepatu #adidas #nike #converse #allstar #sepatukids #sepatuanak #sepatuadidas #sepatuboca #gudang #gudangkids #sepatukidsmurah #sepatukecil #kocak #lucu #comel #gemes #adik #hamil #rahasiahamil #anakkembar #kembar #adidaskids #nikekids #conversekids #alstarkids #wakaikids #esicskids