Search Tags for foundation

#Repost @megreddd with @make_repost ・・・ I just got the news that I’ll officially be moving to Bermuda and working at @tacbermuda as a Personal Trainer and Group Fitness Instructor starting next week!! . Filming this video for @foundationrxusa today with @wrighteous_productions was such a blast, and to get the big news straight after was beyond exciting. . @wrighteous_productions seriously killed it on this one and I just knowwww that he’s going to need to come out to Bermuda with @mfatovic so the videos don’t stop 😂 . . . . . . #happy #goals #trainer #personaltrainer #foundation #foundationrx #videgraphy #supplements #supps #fitness #health #goals #progress #motivation #fitnessmotivation #megredddworkouts #strong #strongnotskinny #power #spiderman #creative #love #bermuda
WOW! 11.000+ PCS TERJUAL HANYA DALAM 1 JAM SAJA 😱 Bener bener gak nyangka! 😍 Fine & Fairness Cream (FF Cream) produk baru dari B ERL yang bikin Heboooh 😂 Kalo kemarin terjual 20.000+ pcs dalam 1 malam, eh ternyata kemarin terjual 11.000+ pcs dalam SATU JAM 😱 SATU JAM LHO ini 😱 Artinya, produk ini memang THE BEST bangeeet... Bahkan fungsi dari FF Cream aja buanyaaak bangeeet, Diantaranya : - Sebagai base make up/primer yang mencover wajah seharian - Mampu menyamarkan mata panda dan flek hitam - Menghasilkan riasan yang glowing bahkan meskipun sehabis berwudhu - Menghaluskan tekstur kulit wajah - Melindungi wajah dari sinar UV A dan UV B - Hasil riasan jadi flawles, smooth dan tidak cakey Dan bahan kandungan utama dari produk ini memang KECE BANGEEET 😱, yaitu : - Allantoin sebagai soothing agent atau menyejukkan kulit dan anti iritasi - Sunscreen atau tabir surya - Vitamin E sebagai anti oksidant yang menangkal zat radikal bebas sehingga mencegah dan memperbaiki sel-sel kulit yang rusak - Chromabright sebagai lightening agent yang mencerahkan kulit - Phenyl Trimethicone membuat permukaan kulit menjadi soft, kenyal dan glowing. Bahkan kulit kering dan bersisik bisa kembali lembap dan halus. Daripada nanti NGANTRI BERBULAN BULAN LAGI, mending miliki sekarang yaa 😁 Karena sekarang juga pengirimannya antri lho, makin ditunda makin Ngantrii 😭 Kalo mau kepoin lebih dalam, boleh langsung DM ya..😁 B ERL COSMETICS Beautiful | Confident | You #berl #berlcosmetic #ffc #ffcream #ffcreamberl #ffcreamberlcosmetics #foundation #pics #pictures #picofday #like4follow #likeforlikes #liker #likeme #berlmalang #berlblitar #berltulungagung #berltrenggalek #berlkediri
. As luxurious as these LIP SHIMMERS appear to be, ONE can be yours when you make a purchase this Saturday Take all your skin care and makeup challenges to us.. Saturday, Dec. 15, 2018 | Mark your calendars | Set your alarm . • One on one CONSULTATIONS • FREE MAKEOVERS • GIVEAWAYS with Purchase . . UPSTAIRS THE MALL PLAZA Dec. 15, 2018 1:00 pm - 5:00 pm Be there! . . . Look good, feel better and be more confident when you visit #annemartinkingston #mattelipsticks #undercoveragent #fashion #eyeshadow #lipstick #mascara #palettes #eyeliner #concealer #foundation #powder #beauty #primer #undiscovered_muas #WOC  #mondayinspiration #jamaicanmakeupartists  #igdaily #makeupartistinjamaica  #weddingsinJa #instamakeup #bridalmakeup #lifestyle #instamakep #CosmeticsinJa  #imanmuamembership #JAMAICA
Eyeliner pencil yang lunak dan lembut ,sehingga dapat membentuk garis mata lebih tebal.Terapkan di sekitar garis mata atas dan bawah untuk memberikan kesan yang lebih dramatis. Tahan Air (waterproof) . Tersedia dalam 3 pilihan warna •Black-Black (hitam pekat) •Floral White (Putih) •Alaska Sky (Biru) . . ORDER NOW WA : 0895325376239 . #inezkosmetik #inezeyeshadow #inezcosmetics #kosmetikindonesia #kosmetikhallal #eyelinerpencil #eyelinerinez #eyelinerhitam #eyelinerputih #eyelinerbiru #muaindonesia #eyelinerwaterproof #celak #likeforlikes #followforfollowback #foundation
LET’S TALK FOUNDATIONS 💫 - (yes i know there’s a huge shade range, but i do makeup on the side.... so i always have many different shades, even more not pictured... so i can do pale to dark skin for anyone!) - Here are some of my favorite foundations, from high end to drugstore! (we all have different skin types, i have combination skin... so these might not work for you!) - (L to R) 1. @maybelline superstay 24H foundation in shade 110 porcelain (my winter shade).. i love this foundation because it’s SUPER long lasting! PRICE: $8.39-$11.41 2. @wetnwildbeauty photo focus foundation in shade desert beige (used on clients, sometimes my summer color if mixed with lighter color haha). this foundation is dewy and makes your skin look healthy, it blurs pores. PRICE: $4-$5.99 3. @narsissist natural radiant longwear foundation in shade Deauville (my winter shade) this foundation is long wearing... and it’s not too matte. PRICE: $49 4. @esteelauder double wear foundation in shade 3N2 wheat (my summer shade). this foundation is long wearing, blurring, and velvety. does not move all day! PRICE: $42 5. @milanicosmetics conceal+perfect foundation shade 03 Light Beige (my summer shade). super blurring, long wearing, not too matte. PRICE: $7-$14 6. @maybelline FITme! foundation in shade 375 Java (used on clients). super long wearing! fills the pores to give a smooth finish! PRICE: $8 #makeuptutorial #makeup #foundation #foundationroutine #fitmefoundation #superstayfoundation # #wetnwild #wetnwildbeauty #wetnwildfoundation #nars #narsfoundation #narsissist #esteelauderdoublewear #esteelauder #milani #milanicosmetics #milanifoundation
Waktu uolls jalani rutin harian mesti uolls kadang2 tak ada masa yang cukup nak pastikan penjagaan kulit teratur.Tapi jangan risau Rosabella Foundation Stemcell + Serum Flawless Advanced bukan je buatkan wajah uolls nampak fresh sepanjang hari. . Bukannya je mencantik tapi mencerahkan dan merawat kulit uolls dari dalam malah skin anda boleh jadi lebih sihat dan lebih flawless dari sebelum ini. . . #rosabellafoundationstemcell #rfs #serumflawlessadvanced #serumwajah #serumjerawat #serumjeragat #codkuantan #agendropshipwanted #rosabellabeauty #foundationtidakbercapuk #foundationterbaikmuamalaysia #foundation #kosmetik #makeuptutorials #flawlesmakeup
haaahh suka tak matte finishing foundation ni?? dengar cerita makin ramai pengguna foundation ni,.. kulit diorg makin cantik! 😍😍🙏🏻👏🏻👏🏻 segera dapatkan.. HQ dah restock sebanyak mungkin!! laju uols..sehari penjualan hampir 1 ribu botol 😍😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 alhamdulillah.. harga mampu milik..tak perlu beli yg repacking tu ok!! viralFOUNDATION #royalPROPOLISfoundationByalhaalfa . . . ‼️‼️ hanya RM 49.90 ‼️‼️ . . BERMINAT SILA WHATSAPP WS +60176846914 WS +60176846914 WS +60176846914 ATAU TEKAN LINK DI BIO . . #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfafoundation #makeup #makeuptoturial #makeuptips #alhaalfaoriginal #sayajual #alhaalfacathydoll #sayajualmurah #murah #original #authentic #foundationviral #like4likes #supportus #supportme #likeforlikes #followus #followme #visitmyig #kedaionline #bazaarpaknil #okaya #ohana #malaysia #selangor #foundation #organic
#YES #JANNAHCOSMETICS 🌟 MAGNOLIA FOUNDATION 👸 This foundation provides the same full coverage as its concealing predecessor- it smoothes over pores & impeefections with rich, airbrushed full coverage that dries to a flawless matte finish using a unique, concealer- inspired wand. 👸 The formula absorbs oil & shine while leaving skin creaseless, hydrated, free of flakiness or cakiness & helping to improve skin health with every application 🤩 SOFT TREATMENT LIPMATTE 💄💄 . There are lots of reasons to love our matte lipstick. . It is full coverage, liquid lipstick with a light, velvet texture & a vibrant, non-drying matte finish. . INGREDIENTS 💄Olive oil, Shea butter , Sunflower seed oil . More REASONS why you should buy - Dermatologist tested - Waterproof - Longwear - Keeps lips nice & moisturized ✨ So what are uguys waiting for. Dm noww or just click the link at the bio 😉 #foundation #jannahcosmetics #murah #utara #uum #unimap #kedah #perlis #foundationbest #foundationmakeup #foundationroutine #foundationmalaysiamurah #foundationmalaysia #trustedseller #trusteddropship #lipmatte #lipmattebest #promotion #discount
SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION (20GM&10GM) . 8 kelebihan dalam 1 unit Shalicious Beauty sebagai foundation 💆Melembapkan kulit 💆Melindungi kulit dari Sinar UV 💆Sebagai alas make up 💆Mencerahkan kulit 💆Memutihkan kulit 💆Sebagai agent anti-penuaan 💆Sebagai agent anti-kedutan 💆Merawat kulit . ✔Tips guna Shalicious Beauty Foundation :- 💝 First, pakai apa apa day cream/Krim siang sebelum apply Foundation Shalicious. Tujuannya adalah untuk kasi Foundation yang kita pakai tu tahan lama 💝 Sapukan foundation Shalicious secara dapdapdap dengan menggunakan jari pada dahi, pipi, dagu dan hidung. (sapu secara nipis sahaja) 💝 Kemudian, ratakan foundation tu dengan menggunakan tangan / span. Guna span lagi cepat, mudah, dan rata 💝 If suka pakai bedak, boleh guna bedak debu dahulu secara nipis seperti bedak johnson baby atau apa apa bedak debu kemudiannya barulah guna bedak compact. Cara ini membuatkan foundation tu tahan lama melekat pada muka kita. 💝 Foundation ni jenis cair. Jangan risau time nak amik wudhuk yaa. Foundation ni mesra wudhuk. Senang untuk mencucinya. Boleh cuba yg trial pack dulu 😍😍 Hargaaa mampu milikk 😘😘 . . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . . #sayajual #bazaarpaknil #aydajebat #cintatiadaganti #superspontansuperstar #jozanlive #jannanick #kekasihpaksarela #seriburindu #selafazcinta #isteriuntukdisewa #shaliciousfoundation #shaliciousfoundationtrial #shaliciousseremban #foundation #shaliciousbeautyfoundation #foundationshalicious #shaliciousfoundationmurah #beautyproducts #makeuplover
KGF Foundation ✨ 👉 Boleh dijadikan alas bedak 👉 Sesuai untuk semua jenis kulit 👉 Ringan, tidak berminyak dan tidak melekit 👉 Mesra solat, suci, bersih serta halal 👉 Dapat menutup cela pada wajah 👉 Mengandungi SPF30 untuk melindungi wajah dari sinar UV 👉 Menjadikan wajah kelihatan semulajadi serta beransur merawat masalah wajah 👉 Juga untuk mereka yang tidak gemar bermekap 👉 Tahan sehingga 12 jam 📢 NAK CUBA FOUNDATION NI? BOLEH WHATSAPP SAYA CEPAT2 📢 ✨ BELI JANGAN TAK BELI ✨ #karisma #cosmetic #team #kc #foundation #kgf #karisma #beautiful #lookinggood #nice #original #noworries #flawless #noscar #fitme #gorgeous #beyou #thebest #theone #feeltheglow #lovely #happy #onlyyou #beauty #amazing #last #long
Selama ni pakai Doll Skin Foundation utk nampak gebu. Tapi tak tau ada benefit skincare utk kulit. Yg suka natural just blend dgn jari tipis & apply Setting Powder. Maintain seharian. One of our bestseller item ._____________________________ 🌻Whtsapp 📱 013-4040411 . #sendayutinggi #muakl #muamalaysia #tutorialmakeup #muautara #muakedah #muasarawak #makeupartist #muaselangor #muajohor #muakelantan #muasabah #kosmetikmalaysia #muaseremban #muapahang #muaterengganu #sale #kosmetikmurah #makeup #muaseremban #muaperak #muaperlis #foundation #muamelaka #muapenang #mua #skincarehalal #whitening #tipssihatd #dollskinfoundation