Search Tags for igshop

坊間上既洗頭水永遠都滿足到你既需求? 無論你既髮質係點, 美國既呢個牌子- function of beauty一定幫助到你😎呢個brand不但可以根據你自己既需要黎整合一個配方 仲可以自己揀自己鐘意既味道同顏色同埋為自己既洗頭水 護髮素改名!! 咁特別既product 唔單止靚亦都好實用 真心無論係送禮定自用都好岩😊☺️ 最最最重要既係! 此牌子不含防腐劑 不含硝酸鹽 同埋無經過動物測試 絶對係一個良好,有ethics 既品牌😉 #functionofbeautyhk #functionofbeauty #代購 #美國代購 #美國代運 #美國空運 #加拿大代購 #shampoo #conditioner #personalized #personaliedgifts #hkpersonalisedgift #theordinary #ordinary #ordinary #hkigshop #igshop #hkig #hkiggirl #hkgirl #cheap #makeup #化妝品代購 #化妝品店 #hkbeautyshop #hkbeautystore #hkbeautyshare
KURUNG BASIC ASIAH . . ✔️ Material : High Quality Como Crepe. ✔️ Serap peluh, Selesa dan Sejuk dipakai. ✔️ Tidak jarang. ✔️ BF & Nursing Friendly. Ada zip sorok dibahagian dada baju kurung. ✔️ Ada poket di bahagian kanan baju. Mudah nk simpan hp, duit kecik dll. ✔️ Size S - 2XL. ✔️ Sesuai dipakai utk majlis keraian, pergi kerja, kelas dan pakai secara harian. Sgt jimat dan praktikal kan? ✔️ Cutting baju kurung yg loose, tiada dat. Tak ketat bahagian pinggul. ✔️ Cutting kain Mermaid straight. Tak ketat di bahagian lutut,peha betis. ✔️ Bahagian pinggang kain half getah. ✔️ Dibahagian bahu, ada span. ✔️ Bahagian tangan yg loose biasa inshaallah mudah utk ambil wuduk. ✔️ 8 pilihan warna yang demand : . . 💕Black 💕Emerald green 💕Dusty pink 💕Cadbury 💕Grey 💕Khakis 💕Navy Blue 💕Maroon . . HARGA ASAL: 1HELAI : RM129 . HARGA PROMOSI: 1HELAI : RM100 . POSTAGE: 📮RM8SM 📮RM12SS . . WHATSAPP | TELEGRAM 📲011-21157525 📲011-21157525 📲011-21157525 . . . #yearendsale #clearancestock #warehousesale #jubahmurah #blousemurah #longtopmurah #review #bangi #blouse #detoks #bangisentral #bawalmurah #bawal #tudung #blousewanita #igshop #igshopmurah #bajuraya #skirt #pantsmurah #sayajualblouse #blousewanita #shahalam #ukm #uitm #nursingblouse #bazaarpaknil #sayajual #instafamous #terapiinstagram
Cute Kids Kitty Cartoon Houlder Bag 1 for RM 38 SM/SS 2 for RM 55 SM/ SS *termasuk pos Dimensions : 17cm × 13cm × 8cm Material : PU Leather Colour: Light Pink, Hot Pink, Black, White, Gold scroll ⬅ for more photo whatsapp 0122488162 **klik link wasap di profile utk fast respon #sayajualhandbag #handbagmurahmalaysia #handbagmurahgredaaa #handbagmurah3a #onlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #igshopmalaysiamurah #igshopmurah #bazaaronline #kedaionlinemalaysia #handbagcantikdanmurah #bazaaronline🌸as
KURUNG BASIC ASIAH . . ✔️ Material : High Quality Como Crepe. ✔️ Serap peluh, Selesa dan Sejuk dipakai. ✔️ Tidak jarang. ✔️ BF & Nursing Friendly. Ada zip sorok dibahagian dada baju kurung. ✔️ Ada poket di bahagian kanan baju. Mudah nk simpan hp, duit kecik dll. ✔️ Size S - 2XL. ✔️ Sesuai dipakai utk majlis keraian, pergi kerja, kelas dan pakai secara harian. Sgt jimat dan praktikal kan? ✔️ Cutting baju kurung yg loose, tiada dat. Tak ketat bahagian pinggul. ✔️ Cutting kain Mermaid straight. Tak ketat di bahagian lutut,peha betis. ✔️ Bahagian pinggang kain half getah. ✔️ Dibahagian bahu, ada span. ✔️ Bahagian tangan yg loose biasa inshaallah mudah utk ambil wuduk. ✔️ 8 pilihan warna yang demand : . . 💕Black 💕Emerald green 💕Dusty pink 💕Cadbury 💕Grey 💕Khakis 💕Navy Blue 💕Maroon . . HARGA ASAL: 1HELAI : RM129 . HARGA PROMOSI: 1HELAI : RM100 . POSTAGE: 📮RM8SM 📮RM12SS . . WHATSAPP | TELEGRAM 📲011-21157525 📲011-21157525 📲011-21157525 . . . #yearendsale #clearancestock #warehousesale #jubahmurah #blousemurah #longtopmurah #review #bangi #blouse #detoks #bangisentral #bawalmurah #bawal #tudung #blousewanita #igshop #igshopmurah #bajuraya #skirt #pantsmurah #sayajualblouse #blousewanita #shahalam #ukm #uitm #nursingblouse #bazaarpaknil #sayajual #instafamous #terapiinstagram
KOMBO SET CANTIK!! . . VITAMIN E : ----------- . [✔] Melindungi dan meneutralkan radikal bebas yang merosakkan sel-sel kulit [✔] Memudarkan parut jerawat [✔] Anti-penuaan terbaik [✔] Membekalkan oksigen dan mempertingkatkan pemulihan [✔] Mengurangkan bintik penuaan . VITAMIN C : ----------- . [✔] Meningkatkan sistem imun [✔] Membantu menyekat bakteria penyebab jerawat [✔] Melindungi kulit dan mempertingkatkan pemulihan [✔] Penting untuk kolagen dan tisu penghubung [✔] Menjadikan wajah berseri dan tidak kusam . PASTINYA GABUNGAN YANG MANTAP UNTUK KULIT YANG MENAWAN!!! . ...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃..... ...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃..... ...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃..... . Pm/whatsapp 0192638675 #shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar tbaniaga3 #tbaSupport #kelabbloggerbenashaari
Bertalu talu WhatsApp dari kengkawan tanya soalan paling femes harini "VIVIX tu rasa dia camne? Best ke?" Jawapannyaaaa...ialah . . Of coz BEST! Rasa cam mix berry anggur. Kadang kadang rasa cam Ribena pun ye jugak. Sebab tu tak kisah makan camtu je. Ada certain orang campurkan sesudu VIVIX dalam air masak. Naddy lagi suka telan camtu je. Huhu . "Berapa lama tahan??" Kalau ikut pengambilan sesudu kecil sehari VIVIX sebotol boleh tahan 2 bulan. Aum aum! . "Sure ke elok untuk badan?" . Of cozzzzz la. Supplement berkualiti kot. Plus Naddy dah cuba dulu before sharing ngan uols. Lepas start consume VIVIX, badan rasa segar semacam tau. Takde lesu lesu badan. Plus tona kulit bertambah sekata and cerah dengan cepat! Lagi cepat effect dari #ESP (but still my favorite gak!)..Kalau agak tak berkesan I takmau share ngan korangg tauu . . And ada banyak testimonials customer yg ade penyakit kronik macam stroke and kencing manis dah dapat result yang memberangsangkan lepas amalkan Vivix tau . Ape lagi. Rugi sape pikir panjang..bek try dulu . Untuk konsultansi, hubungi sy ya! . Pm/whatsapp 0192638675 . #shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #skincare #vivix #vivixmurah
SIAPA PERLUKAN VIVIX ? . . 1) Mereka yang berisiko sakit jantung 2)Mereka yang berisiko kanser 3)Mereka yang dikatakan ada keturunan kanser 4)Mereka yang tua sebelum waktunya 5)Mereka yang ingin menjaga kecantikkan kulit 6)Mereka yang menghidap diabetis 7)Mereka yang tinggi kolestrol dalam darah 8)Warga emas . ...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃..... . Pm/whatsapp 0192638675 #shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar #TBANIAGA3 #TBASUPPORT #vivixshakleemurah
. . Jeans Lelaki . Adidas . Size : 32 . Warna : Blue black ( Adidas biru) . Size : 30 . Warna : Blue black (Adidas Gold) . Harga normal Sehelai Rm85 shj 2 helai rm160 FREE POS SM/SS❗❗❗ (boleh campur2) . . Harga Sale Sehelai Rm75 shj 2 helai rm140 FREE POS SM/SS❗❗❗ (boleh campur2) . ⬇⬇⬇ . Pm / whatsup 011-26468092 . . #sayajual #eraaincollection #seluarjeansbranded #seluarjeansbrandermurah #seluarjeansmalaysia #seluarjeanslevis #seluarjeans #seluarjeanslaki #igshop #onlineshopping