Search Tags for kulinertasikmalaya

Kenalin atuh gaiss.. Cilok bro mempersembahkan" Pisang Aroma Coklat Lumer " sebagai balad Cilok . Atulah paham mereun, wasta na wae coklat lumer, eta teh saking ku banjir coklat nu aya dina Pisang Aromana . Heii do'i mah yg kata kamu manis, bisana bikin kamu nangis , nah lamun si pisang aroma ieu mah manisna teh emang bisa bikin kamu kamu katagihan tragis . Teu percaya?! Sok gera orderkeun. Teu jajan kadieu teu gaya 😅 #kulineran #kulinertasikmalaya #kuliner #kwkttasik #kwkttasikmalaya #kwkt #jajanan #kulinerkekinian #tasikmalaya #tasikmalayahitz #tasik #exploretasikmalaya #exploretasik
Kenalin atuh gaiss.. Cilok bro mempersembahkan" Pisang Aroma Coklat Lumer " sebagai balad Cilok . Atulah paham mereun, wasta na wae coklat lumer, eta teh saking ku banjir coklat nu aya dina Pisang Aromana . Heii do'i mah yg kata kamu manis, bisana bikin kamu nangis , nah lamun si pisang aroma ieu mah manisna teh emang bisa bikin kamu kamu katagihan tragis . Teu percaya?! Sok gera orderkeun. Teu jajan kadieu teu gaya 😅 #kulineran #kulinertasikmalaya #kuliner #kwkttasik #kwkttasikmalaya #kwkt #jajanan #kulinerkekinian #tasikmalaya #tasikmalayahitz #tasik #exploretasikmalaya #exploretasik
Kenalin atuh gaiss.. Cilok bro mempersembahkan" Pisang Aroma Coklat Lumer " sebagai balad Cilok . Atulah paham mereun, wasta na wae coklat lumer, eta teh saking ku banjir coklat nu aya dina Pisang Aromana . Heii do'i mah yg kata kamu manis, bisana bikin kamu nangis , nah lamun si pisang aroma ieu mah manisna teh emang bisa bikin kamu kamu katagihan tragis . Teu percaya?! Sok gera orderkeun. Teu jajan kadieu teu gaya 😅 #kulineran #kulinertasikmalaya #kuliner #kwkttasik #kwkttasikmalaya #kwkt #jajanan #kulinerkekinian #tasikmalaya #tasikmalayahitz #tasik #exploretasikmalaya #exploretasik