Search Tags for lupuspatient💜

I LOVE my phone… but I HATE talking on it. 😬 But it's true. Rambut pun rasa sakit, inikan pula sendi dan kulit. Part bugs under skin tu memang betul sangat 😅 sebab tu kejap sapu lengan, kejap sapu betis pulak 😅🤣 Yang lelain tu pun memang salu terasa gitu 》noise memang kasik baran... takleh bincang punya. Cuma part muntah2 dah takde sekarang. Masa memula dulu je hari2 muntah. Sikit2 muntah. Kejap2 muntah. 🤦‍♂️😪 Alhamdulillah kurang satu simptom. #LupusAwareness #Zoe #Sle #Lupus #LupusFighter #RaiZoeMika #LupusLife #LivingWithLupus #lupuspatient💜 #Lupie #Spoonie #ButYouDontLookSick
Semalam dapat kezutan lagi 》ini bukan besday sepanjang bulan ni 》ini kira besday sepanjang tahun • 🤣 Thank you @awinrs 》 susah2 buat party yang havoc ni untuk ai 》ai is happy and terharu • Thank you jugak kawan2 yang datang sama2 celebrate besday ai yang dah lama lepas tu 》 @dilahyahya @mieliey @f_a_r_3_s_t @ivy_amran @gummygumz & Mell @zai_zyatie @_qaseh_ayu_ • 》ai appreciate sangat • 😘 #ZoeIsForty #SelfPhoto #Zoe #Sle #Lupus #LupusFighter #RaiZoeMika #LupusLife #LivingWithLupus #lupuspatient💜 #Lupie #Spoonie #ButYouDontLookSick