Search Tags for noracist

Peut importe ta couleur de peau ! Tu es comme tout le monde. ✨ #noracist !
I don’t need a pad or a pen to say how I feel🤟
How you know that you’re in a country that generally has darker skin than your homeland. #noracist @riley_leedos
Custom Jacket "FUCK THE RACIST" _______________________ thanks for order @muhammad_yogi.ap _______________________ Acrylic Paint_maries_reeve_uni posca on denim _______________________ Limited art vintage clothes ! _______________________ Mau juga?? Chat langsung ke 085728609292 #jaketlukis #customjaket #customjacket #kaoslukis #jacketdenim #jacketjeans #jacketjeanscustom #bullet #thesimpsons #simpsons #jaketthesimpsons #myvalentine #bulletformyvalentine #samurai #thesamurai #parrot #bird #jaketsolo #tiger #wings #ball #illuminati #rocknroll #garudayaksa #saynoracism #arcticmonkeys #fuckracist #noracist
Aku tak tahu nama uncle ni tapi dia baik. Benda pertama dia tanya aku "u like mathematic?". Dan aku jujur aku tak suka math dia senyum dan ceritakan pengalaman dia jadi cikgu mathematic dekat negara dia. Mungkin mulut dan gaya aku tak duduk diam sepanjang perbualan itu yang dia asyik tersenyum dan gelak. Dia kenalkan aku dengan wife dia *part ni aku teringat arwah tok (al-fatihah). Aku beritahu dia wife dia macam atuk aku yang dah meninggal. Waktu bersalaman dengan wife dia aku cium tangan dia dan dia usap pipi aku. K part ni aku tahan airmata sebab aku dapat rasa kasih sayang seorang nenek. Wife dia tak pandai speaking tapi gerak cara dia soft sangat. Bila diorang nak balik, sempat lagi uncle ni bisik "you need to remember that you always my daughther". DIAM. Semoga Tuhan menjaga orang tua ini sehingga akhir nafasnya~ . Ohh ye dia cakap dia sukakan bandar yang dia duduk sekarang di malaysia ni. Sebab dia cakap orang malaysia semua baik baik. Selalu senyum dan lemah lembut bila bercakap dengan dia. K aku bangga jadi orang malaysia 😙❤. #iran #iranian #malaysia #malaysian #noracist