Search Tags for penang

Semalam pos virgin olive oil dan blackseed oil...Terima kasih semua...virgin olive oil still ada promosi boleh pilih nak yang rm15 sebotol atau yang rm20 sebotol...cuma yang rm15 sebotol tu dah tak banyak stok...untuk pembelian boleh wassap kek eyu 0124456309 atau insta dm #halagel_supplement #halagel_supplementcustomer #minyakkelapadara #habbatussauda #minyakzaitun #minyakikanomega3 #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #negerisembilan #daura #sayajualmurah #kedah #sungaipetani #johor #melaka #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #perlis #penang #halagel #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak
Egg noodles, pork, shrimp, mushrooms, and vegetables... Need we say more? 🐖🦐🍜🍄 📸: @temptreezy
Hai u olls😝cantek sangat kan dh gantung ... Sejuk mata memandang Promo2 oiii Cepat hanya bln ni Kau ado 😛😛😛 Mana nk dpttt... Cepattt woww ramai peminat weii Boleh beli 2/3/4 😛😛😛😛 Kann sebab harga murah nauuuu Photo canvas hok ni blh gantung kt wall u olls Stay cute jer guys Package bergambar Jom grab sementara murah Jgn ckp sis x payung🌂 Tgh #sales tau jgn malu2 if nk tanye Nak tempah joom Jgn gundah gulana kami la pakar print yg x perlu disangkal kewibawaan kami😝 Mcm2 design telah kami #cetak #print Ape nk risau ehhh ok ker cantek ke.. Kamon ..💪 #pillowprint #pillowtalk #bantal #bantalbergambar #hadiahunik #hadiahharijadi #hadiahanniversary #tunang #pahang #melaka #penang #nikahkawin #wedding #hantaran #tq #instashop #bazarpaknil #bantalmurah #borong #sabah #lazada #zalora #maryk #brunei #sarawak #malaysia Utk lebih detail hubungi kami Whatapp: 01137059243
Aku buat Apa Yang Perlu Aku Buat!! Ni ceritera semalam,Alhamdulillah menghampiri 200 bungkus dengan jayanya kami berjaya jual semalam. Bukan senang nak jadi senang dengan pelbagai cabaran kami hadapi. Yelah mana ada kerja yang tidak ada cabaran,isu kos bahan mentah dan lain2 memang normal sebab dah biasa lalui cuma semalam hujan lebat yakmat. Namun inilah fasa yang mematangkan diri dalam perniagaan. Ada beberapa orang tanya melalui mesengger tentang tips makanan In Shaa Allah nanti saya free saya jawab. Sebab buat masa ni,kami dalam fasa meluaskan lagi jajahan Foodsandspices ke merata tempat. Penyusunan dan perancangan masa amat penting demi menyiapkan sesuatu perkara agar 'Dakwah Perniagaan' kita berjalan dengan lancar. Inilah perkongsianku serba sikit dengan harapan dapat mengalakkan sahabat positif mara ke hadapan dan jangan GIVE UP!! #penang #penangfooddelivery #penangdelivery #penangfooddeliveryservice #penangfood #nasi #nasilemak #delicious #foodadvicer #foodprenuer #entreprenuer #motivation #positivevibes #lunchbox #lunch #breakfast #rice #bestprice #bestfood #bestbuy #men #woman #boy #girl #kids #kitchen