Search Tags for repost

#Repost from @produccionesdiamantes with @regram.app ... Nos fuimos a #Maracaibo Patrocinadores oficiales del CID. Ya nos preparamos para recibir a los participantes que se daran cita en la ciudad de , a orillas de su imponente Lago, convirtiéndose en el epicentro de la Industria de Alimentos y Bebidas de Latinoamérica, al llevarse a cabo la IV edición del Congreso Internacional de Destilados y otras Bebidas, "CID" Del viernes 01 al domingo 03 de Junio del 2018, plataforma que promueve la cultura, el turismo, el arte, la musica y la gastronomía, en torno a empresas productoras de bebidas en general, desde los destilados (como el Ron, Cocuy, Vodka, Whisky, Tequila y Ginebra), los fermentados (como las cervezas y los vinos) y las bebidas sin alcohol (como el te, el café, el chocolate y otros mezcladores). Con la participación de bartenders, sommeliers, baristas, teatenders, cocineros, fotógrafos, gerentes de bar, sibaritas, hoteles, restaurantes, líneas aéreas, banca, músicos, productores de bebidas, transportistas, agentes de aduanas, importadores, comercializadores, medios de comunicación, licoreras y público en general. Con clases magistrales de destacados ponentes nacionales e internacionales , competencias de cocineros y bartender, área de Stands,  fiestas vip. Previo al Congreso también tendremos un domingo fitness, para la salud y la vida, tres rutas turísticas, un Festival de Catas y una cena para honrar a los periodistas  Gastronómicos y también a los 10 mejores Bares de Venezuela. Para más información sigue la cuenta de Instagram @congredestilado y su página web www.congresodestilados.org Whatsapp: 📱📲 0412-7822095. 📱📲 0424-2716136. #beer #cerveza #beerlover #birracultura #fermentados #MaracaiboEnModoCongreso #cid #yovoyalcongresodedestilados #Maracaibo #congresodestilados
I see ya E! #Repost @eliseneal ・・・ Issa COVER 💋💋 Click the link for my interview [I talk fitness (of course 💪 , Holllywood and what great things I've been doing ] Thank you @lumiere_magazine 😍😍 MAY 2018 https://www.lumieremagazine.co/eliseneal
#Repost @tenri_university with @get_repost ・・・ 天理大学体育学部のトレーニング場がリニューアル! 中央に2レーンの走路を新設。走路をはさんでフリーエリアと、マシーンエリアの2つにエリアを分けました。マシーンエリアには、4人が一度にトレーニングすることができる「マルチジャングル」など、6つのマシーンを新規に設置。天理大学のアスリートの皆さん、筋肉を鍛えて更なる高みを目指してくださいね💪 #自分を超えて未来を拓く #天理大学 #天理 #tenri #奈良 #nara #天理大 #UNITY_OF_MINDS #一手一つ #天理スポーツを世界へ!! #胸熱 #マッチョ #トレーニング #筋トレ #体育学部 #アスリート #ジム #パンプアップ #筋肉 #Pump_up #筋肉サークル作るよ #部員募集 筋肉サークル作る予定です👌 男女学年問いません、初心者大歓迎😎トレーニングした事ないけど、入りたいと言っている方も数名います! 興味ある方DM下さい!
#Repost @vismaya_isabell ・・・ ・・・ #Follow @kings_n_queens_f_india @kings_n_queens_f_india @kings_n_queens_f_india . . . . .🔰 S E L F I E K I N G S &. Q U E E N S🔰 ⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆ ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ 🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝 @kings_n_queens_f_india . . . . . .S H O O T O U T. P A G E ====================================== ************************************************* . . . . #Follow @kings_n_queens_f_india admin @rizaclikz @mishel_abd @rizaclickz @mishel_abd @kings_n_queens_f_india @kings_n_queens_f_india . . . . .🔰 S E L F I E K I N G S &. Q U E E N S🔰 ⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆ ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ 🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝 @kings_n_queens_f_india . . . . . .S H O O T O U T. P A G E ====================================== ************************************************* . . . . @kings_n_queens_f_india @kings_n_queens_f_india @kings_n_queens_f_india #shoutout #shoutout4shoutout #shoutoutback #shoutouter #shoutoutme #pleaseshoutout #shoutout4free #shoutoutforshoutout #love #follow #followme #like #f4f #l4l #instagood #tbt #cute #tagsforlikes #follow4follow #followforfollow #lfl #instalike #like4like #followback @instalikesandfollowersforyou #instalikesandfollowers4u
DI BISNIS DROPNSHOP kita gaperlu menanam uang, kakak hanya membayar modal awal sekali dan itu untuk selamanya, gaperlu ada tambahan biaya lagi kalo mau bimbingan/konsultasi/ telfon/ ketemu langsung. dan misalkan penjualan kakak laku pun semuanya akan masuk ke rekening kakak, tanpa terkecuali. semua penghasilan akan menjadi milik kakak. dan bisnis ini pun gak ada target2 nya gt kok kak. misalkan kakak lagi butuh uang 3juta ya cukup cari 10 customers, 1 customer kakak bisa jual harga database ini seharga 350 rb. takut ga laku? takut susah? ya memang bgini lah mencari uang untuk diri sendiri dan keluarga butuh pengorbanan, setidaknya kakak ga perlu panas panasan di luar ataupun bekerja seharian pergi pagi pulang malam kan? cukup di rumah sambil gencar melakukan promosi dan pasang iklan juga bisa kok dapat customers:) untuk kalimat promosi dan iklan pun bisa lihat dari Official Account kaka lain dan bisa juga di Note group Team Jutawan 2018 :) Thanks, with love admin♥ KATANYA BUKAN MLM? KOK HARUS NGEREKRUT / NGAJAK ORANG? gini yah kak, apa mengajak orang itu selalu diidentikkan sama dengan MLM? MLM kan terikat dengan kontrak kerja dan perusahaan tertentu dengan target penjualannya. dalam MLM pun kita harus menanam uang terlebih dulu kak, lalu kita ada target penjualan, misalkan kalo kita berhasil menarik 1000orang untuk masuk ke mlm ini kita akan dapat penghasilan yg cukup untuk 3 bulan ke depan atau menjual 100pcs produk kita akan dapat uang sejumlah blablabla. MLM pun melakukan penjualan dan merekrut orang dgn cara DOOR TO DOOR, ini bukan cara yg EFISIEN (hemat tenaga biaya waktu dan) dan EFEKTIF (akurat cepat aman terpercaya), door to door bukan cara bisnis di masa depan kak ini udah cara lama, cara kuno. ini bbrp penjelasan aku ttg MLM yg aku ketahui, jika ada salah MOHON dikoreksi yah kak :) 💋💋💋💋💋💋 #penggemukbadan  #kulinermalang  #explorejakartaexploremalang  #explorelombok  #explorebaliwanita  #perempuan  #muslimah  #akhwat  #ibuiburumahtangga  #istri  #wanitakarir  #makeuptabarruj #rumah  #repost
#Repost @chefkeva ・・・ We heard somebody was giving out free salmon patties, chickpea/mushroom hash, collard greens and grits Wednesday at @brewerscafe? • Come turn up with us after work 🥃🌱🔥😎💐
Oh god. Could The Rock stop being so perfect and putting everyone else to shame?! • #Repost @therock with @get_repost ・・・ Skin to skin. Our mana. Blessed and proud to bring another strong girl into this world. Tiana Gia Johnson came into this world like a force of nature and Mama @laurenhashianofficial labored and delivered like a true rockstar. I was raised and surrounded by strong, loving women all my life, but after participating in baby Tia’s delivery, it’s hard to express the new level of love, respect and admiration I have for @laurenhashianofficial and all mamas and women out there. Word to the wise gentlemen, it’s critical to be by your lady’s head when she’s delivering, being as supportive as you can.. holding hands, holding legs, whatever you can do. But, if you really want to understand the single most powerful and primal moment life will ever offer - watch your child being born. Its a life changer and the respect and admiration you have for a woman, will forever be boundless. And to my third and youngest daughter, Tiana Gia - like I did when your two older sisters Simone Alexandra and Jasmine Lia were born, you have my word, I’ll love, protect, guide and make ya laugh for the rest of my life. Your crazy dad has many responsibilities and wears many hats in this big ol’ world, but being your dad will always be the one I’m most proud to wear. Oh and one more thing.. you’re gonna love rollin’ in daddy’s pick up truck. #TianaGiaJohnson #3rdDaughter #BlessesAndGratefulMan