Search Tags for slim

STRAIGHT BACK ON IT👌🏼✔️ I’ve had one very very indulgent week in Tenerife with my family and loved every minute☀️ I landed last night and straight back on it this morning writing everything down in my @princess.planning planner ✔️📝 Im gonna take the gain on the chin on Wednesday and be on it as much as I can over the festive period🤞🏼🤶🏼🎅🏼 - - - - #slimmingworld #slimming #slimmingworldlife #slimmingworldbreakfast #slimmingworldmafia #slimmingworldmeals #slimmingworlddiary #slimmingworldinsta #slimmingworldrecipes #slimmingworldplan #slimmingworldfamily #slimmingworldfood #slimmingworldsupport #slimmingworldjourney #slimmingworldfriendly #slimmingworldsnacks #slimmingworldsuccess #slimmingworldblogger #slimmingworldmember #slimmingworlduk #slimmimgdown #slim #slimming #weightloss #weightlossuk #weightloss #weightlossmotivation #slimmingworldfamilyuk #slimmingworldstudent #slimmingworldhelp #slimmingworldlove
น้องแอลคนสวยยยยย โอ้ยยย ลดไป 11 โล 😍😍 ผอมแล้วสวยมากกกอ่ะ จากตัวบึกๆหุ่นเล็กอย่างเห็นได้ชัดค่ะ 😍😍 อยากหุ่นดีปลอดภัย ไว้ใจเรานะคะ #primayaa #primaya #พรีมายา #ฉันจะผอม #อาหารเสริมลดน้ำหนัก #หุ่นสวย #หุ่นดี #ฉันจะสวย #อาหารเสริมลดน้ำหนัก #fitness #ดื้อยา #โยโย่ #เมีย2018 #อ้วน #อ้วนวนไปค่ะ #ผอมไว #ผอม #ลดน้ำหนักแบบปลอดภัย #slim #ของดีบอกต่อ #Howtoperfect #healthy #diet #bodyshape #fitness #กระชับสัดส่วน #ออกกำลังกาย #อาหารคลีน - - - - - - - - - - - - - - - - รีวิวเพิ่มเติมกด 📲 #primaya ปรึกษาเรา line : _officially(with @) IG : @_officially
ผอมแล้วสวยมากค่ะ สัดส่วนลดลงชัดเจน น้ำหนักลด 15 กิโล !!! ทานพรีมายาต่อเนื่อง + ดีท็อคอย่างสม่ำเสมอ ผลลัพธ์ชัดเจน ได้หุ่นที่พึงพอใจ #ผอมแบบไม่โทรม 👍🏻✨ . . 📍สั่งซื้อ | สอบถาม | สมัครตัวแทน Line: @primaya.pee (มี @ด้านหน้า)
Ramai orang nak kurus tapi selalu tak cukup protein, air kosong dan serat.. Sedangkan inilah antara nutrisi dan elemen utama yang badan perlukan untuk kurus sihat . Protein untuk kekalkan otot, bakar lemak dan bantu shaping badan makin kecik.. Air kosong penting untuk release toksin yang terhasil espwcially daripada pembakaran lemak tersebut, barulah badan makin ringan.. Dan serat penting untuk kawal selera makan lebih lama . Cuba target; ✅ protein ikut berat badan [0.8-1.3g per kg untuk wanita dan 1.0-1.6g per kg untuk lelaki] ✅ air kosong 500ml setiap sejam, 3-5 liter sehari ✅ serat 20-25g sehari . Cuba minima 21 hari dalam kalori defisit betul.. DM coach result anda nanti 😘 . Jika ilmu ini bermanfaat, sila share dengan rakan anda ❤️ . #coachismailayu #teamismailayu coach ismail +60132505120 coach ayu +60122230485 #kurus #plussizemalaysia #slim #meletop #bajubesar #kurus2019 #kahwin2019 #ctdk #jubahbesar #astro #tv3 #malaysia #kurusonlinecoaching
-1 😒I have had a lot of ups and downs over the last 10 weeks (see my count down) and although it’s - this week it’s still 2.5 higher than I started. Last night I stumbled across @sw_sarahlinney (HOW DID I NOT KNOW ABOUT HER?!) and my motivation is through the roof! One week until Christmas and I’m gonna loose that 2.5 at least !! 💪🏼🎄🎁 #healthyfood #fitness #motivation #slimmingworldinsta #slimmingworld #slim #slimming #slimmingworld #slimmingworldrecipes #slimmingworldlife #slimmingworldlunch #gym #healthy #sw #keepgoing #thisgirlcan #slimmingworldfood #slimmingworlddiary #slimmingworldjourney #swuk #slimmingworldfollowers #slimmingworldsupport #diet #lifestyle
Новый, интенсивно увлажняющий крем с тонким, изысканным ароматом. Экстракт уникальных глубоководных водорослей обеспечивает пролонгированную гидратацию. Активные компоненты препарата предупреждают трансэпидермальную потерю воды из дермы, оптимизируют распределение влаги в роговом слое. Стимулируют производство активных протеинов аквапоринов-8, ответственных за сохранение живительной влаги в кожном покрове, укрепляют липидный барьер и межклеточную когезию. Экстракт облепихи - источник Омега 7 - самой редкой пальмитолеиновой кислоты - главного элемента кожи. Обладает антиоксидантной активностью, превосходно смягчает кожу и разглаживает морщины, возвращает коже эластичность и нежность, препятствует преждевременному старению. В состав препарата входят также витамины В5, Е, F. Препарат может быть использован в качестве основного ухода для любого типа кожи. Применение: Небольшое количество препарата равномерно распределить по предварительно очищенной коже лица, шеи, декольте, деликатно впитать Состав: В состав препарата входят также витамины В5, Е, F. Записывайтесь к нам на процедуры или бесплатную консультацию по ☎ +7-903-217-83-36 или пишите в директ. ✍ Рады будем видеть вас! Работаем каждый день с 09:00 до 22:00 по адресу г. Москва, ул. Главмосстроя, д.6 ____________________________________________________ #ногтевойсервисновопеределкино #пользадляорганизма #массажвмоскве #красивыеруки #маникюрсолнцево #массажкрестца #массажпоясницы #больвпояснице #больвспинезолотыеруки #массажспины #классическиймассаж #сбалансированноепитание #фитнес #health #slim #fitness #рационпитания #главмосстроя10
Bukan berat badan je KURANG, selera makan juga KURANG. 😱 . Itulah #appecutfeedback yg aizz terima. Baru je minum APPECUT selama seminggu, berat badan dah lose 2KG. . Selain dapat bantu turunkan berat badan, APPECUT mampu kawal selera makan juga tau! Uollsss yang dah lama nak control makan tapi masih tak berjaya, apa kata cuba APPECUT. Whatsapp 📲 010 3660123 . #appecut #appecuttestimoni #appecutfeedback #appecutnerrys #appecutkasipecah #codappecut #kurus #misikurus #nakkurus #coklatkurus #slim #kuruspantas #kurustanpadiet #pinggangkerengga #cepatkurus #tipskurus #kuruscantik #weightloss #weightlossjourney #kurusmudah #kuruscepat #turunkanberatbadan #kawalseleramakan #produkkurus #garciniacambogia #kopihijau #appecutnegerisembilan #appecutaizz
Takde orang ditakdirkan lahir dengan obesiti...😅😅😅 . Bentuk tubuh badan kita harini disebabkan oleh apa yang kita makan sehari2. . Sejak kecil apa yang mak ayah suap ke mulut kita hinggalah kiita membesar dan bebas membuat keputusan sendiri . Jangan salahkan takdir kerana kita bebas mentadbir. . Apa yang masuk ke mulut kita itulah kita harini 😊 . . . . . #coachhafizmajid 0145067488 #coachtiyadeni 0183172312 #teamkurussihat . . P/S: "TURN ON NOTIFICATION" supaya anda tidak terlepas dengan info dan tips2 menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah! 😉 . . ➡ Pendaftaran untuk KURUS ONLINE COAHING telah dibuka. . Klik link di bio ig @hafiz_dan_tiya untuk info lanjut . . #tipssihat #slim #eatclean #tipskurus #nakkurus #dietseimbang #slim #nutrition #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #turun5kgsebulan #kurussebelumkahwin #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #sayanakkurus #jomsihat
Hubnoucí zábaly BODY WRAPS SLIM Za 1,5h ztráta 5-30 cm! Změříme, otevřeme lymfatické cesty, zabalíme, vy cvičíte a potom odpočíváte 👯‍♀️🙌🏼 Dokonalý pomocník při hubnutí - nastartuje metabolismus! Ztráta nadbytečné vody, detox - jste po vánočním večírku? 🥂 Přijďte si udělat čas jen pro sebe! Objednávky na tel. 776 285 800 #fithanybanypardubice #pardubice #fitnessprozeny #fitkoprozeny #fatburningworkout #hubnemepovanocich #kilapryc #bodywraps #bodywrap #slim #hubnuti #detox #fitness #hubnouciprocedura
Ini lagi satu.. Ma shaa Allah😭😭🙏🏻🙏🏻 Biar gambar berbicara.. ▫ Cuba bayangkan, walaupun kak fatihah ni mak kepada 4 orang anak dan busy bekerja, tapi beliau berjaya untuk komit dan disiplin sehingga berjaya turunkan 40kg lemak!!😭😭🙌🏻🙌🏻 ▫ Dulu nampak macam mak-mak sekarang nampak macam anak dara uolls. Seriously siapa taknak nampak muda dan sihat kan?😍😍 ▫ Jom mulakan transformasi korang sekarang dengan Kurus Fit Online Coaching💃🏻💃🏻😍 AZAM BARU KAN?? ▫ Klik je link di bio untuk details📲 ▫ Coach Kurus Fit Online Coaching 🎯Rahmat - 0149278104
Case berdesain keren & modern untuk Galaxy Note 9. Kuat namun tetap slim & nyaman digenggam. . Spigen Neo Hybrid Case "Arctic Silver" For : Galaxy Note 9 Price : Rp 325.000,- . Belanja Sekarang ! 📲 tokopedia.com/spigen-official 📦 Free ongkir seluruh Indonesia . #smartphone #gagdet #flagship #accessories #case #softcase #hardcase #phonecase #slim #strong #style #spigen #spigenid #spigenindonesia #spigenoriginal #spigencase #neohybrid #samsung #samsunggalaxy #galaxyphone #note9 #galaxynote9 #samsungid #galaxy #s9 #note8 #photography #photooftheday #neohybrid
APPECUT HIGHLY RECOMMENDED kepada ibu-ibu yang masih menyusukan bayi!! Nak tahu kenapa?? Jom baca feedback terbaru dari #appecutlovers ni 👇👇 . Bfmom ni baru je minum APPECUT 10 sachet selama 10 hari, berat badan "hilang" 4KG!! 🔥🔥 . Macam tak percaya dengan bantuan APPECUT dapat turunkan berat badan dengan cepat! Almaklum lah sebelum ini beliau pernah "frust" dengan produk kurus yang lain. Selain minum APPECUT, ibu gojes ni siap bersauna uollsss.. 😍😍 . Walaupun makan dan minum tanpa kawalan dan sekatan, APPECUT still dapat bantu turunkan berat badan. Yg paling ibu ni "happy", APPECUT TIDAK MENGGANGGU PENYUSUAN dan TIADA KESAN SAMPINGAN pada bayinya yang baru masuk 3 bulan. Alhamdulillah.. . Sis yakin ramai ibu yang baru saja selepas berpantang mengalami masalah berat badan ni. Apa kata cuba APPECUT. Whatsapp 📲 0173710250 . #appecut #appecuttestimoni #appecutfeedback #appecutnerrys #appecutkasipecah #codappecut #kurus #misikurus #nakkurus #coklatkurus #slim #kedah #penang #perak #bfmom #cepatkurus #tipskurus #kuruscantik #weightloss #weightlossjourney #kurusmudah #kuruscepat #turunkanberatbadan #kawalseleramakan #produkkurus #garciniacambogia #kopihijau
Недоволен своей формой? В спортзале с тобой произойдет чудесное превращение, как в физиологическом, так и в психологическом смысле. По данным Journal of Health Psychology, выброс эндорфинов, сопутствующий физическим упражнениям, преображает ход твоих мыслей: даже если ты не станешь атлетом, твое отношение к собственному телу изменится в лучшую сторону. #sport #fitness #gym #likeyourbody #likeforlikes #sportime #пп #фигура #slim #sun #sunnymood